CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Evet ben de fark ettim, Allrepos u silmedim, depo içeriği boş görüyor ancak daha önce kurduğum içerikler çalışıyor, exen, ssport, tabii içerikleri bile çalışıyor. Aman nazar değmesin 😃

onu biliyorum ya silerim de zaten bizim arkadaşalrın olanlardan kısa bir kombin tamam konu ile alakalı son 2 3 bişe daha yazıyorum şimdilik bu mesaj yukarının update edilmiş hali ilerliyen zamanda tekrar yazarım bişeler :)

sevgili forum üyesi arkadaşlar ve depo sahipleri
1- 1.ci sayfada herşey yazıyor hangi depo şu eklenti nerde bu eklenti nerde diye sormayın @Latte web sitesi bile yaptı girin bakın kullanın(halen mesaj olarak yazanlara da cevap vermeyin geri kalan arkadaşlar armut bu sefer pişmesin armutu kendileri görsünler zaten armut orda :D )
2-depoların sahibi arkadaşlar güncellemelerini ekleyip çıkardıklarını veya o kişileri tanıyanlar şu eklendi diye kısaca yazarsa burda kimse kaçırmaz herkes rahat kullanır
3- şu çalışmıyor bu çalışmıyor yazmazsak çalışmıyanı zaten depo sahibi arkadaş da düzeltir az sabırlı olursak çalışanı kullanalım ve şu yazma işlerini onlara bırakalım depo sahipleri bu eklendi şu kapandı filan yazar takip kolay olur çalışmıyor yazmasanız da onlar güncelliyo zaten

özetlersek 1.sayfa ile alakalı yazanlara cevap vermeyip geri kalanı da depo sahiplerine bırakalım herkes için daha sağlıklı olur cloudstream konusu benden bu kadar herkese iyi forumlar :)
"3- şu çalışmıyor bu çalışmıyor yazmazsak" Bu 3.madedeki yazıda sanki çalışmayanları repo sahiplerine haber versek daha iyi olur gibime geliyor. Sonucda 7/24 kontrol edecek halleri yok. Onlarada yardımcı olur. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.

Son düzenleme:

Linki girdim ancak birçok link için bağlantı bulunamadı uyarısı veriyor
hocam makoto icine kapanmayı tercih etti o yuzden bazı eklentileri calismayabilir ancak kontrol ettim ssport ve rectv disinda su anda calismayan goremedim linkler bazen aktif olmayabiliyor

Exxen, gain ve tabii hangi eklentide. Aradım bulamadım eklentilerin içinde. Allrepoda vardı. Sonuçta o var olan eklentilerin toplamı dendiğinde göre birin içinde olmalı, ama niyeyse eklentilerde yok

Hiç birinde yok şuan
İşin ilginç yanı makoto kapanınca onlarda kapandı. Ama sonra Allrepo da nasılsa vardı. Denedim çalışıyordu. Bizim ekibin reporlarını toplayıp bir depo yapıldı denmişti. Dedim herhalde birinin içinde var benim gözümden kaçtı. O ara işim vardı tarayıp bakmadım. Ama bugün baktım yok. O nerden aldı ki. Bilmediğimiz eklenti mi var. nikstream, Latte, feroxxcs3, kekikan, cs-ramsan, sarapcanagii, Makoto2, KekikDevam, kekikcanli bunların içinde yok.

valla ben film izlemiyorum pek dizi havuzu da belli sol beni kurtarıyor allrepos yokken de en çok kekikdevam da var d,ye onu kurup ötekilerden eklemeler yapmıştım bide megarepo dan 3 5 bişe sonrasında sol da birinde çalışmıyosa ötekınde çalışmayan bişeye denk gelmedim
Hocam kusura bakmayın bir şey mi kaçırdım acaba? "Sağ taraf, sol taraf" derken kastettiğiniz şeyi anlayamadım. İzah eder misiniz rica etsem?

İşin ilginç yanı makoto kapanınca onlarda kapandı. Ama sonra Allrepo da nasılsa vardı. Denedim çalışıyordu. Bizim ekibin reporlarını toplayıp bir depo yapıldı denmişti. Dedim herhalde birinin içinde var benim gözümden kaçtı. O ara işim vardı tarayıp bakmadım. Ama bugün baktım yok. O nerden aldı ki. Bilmediğimiz eklenti mi var. nikstream, Latte, feroxxcs3, kekikan, cs-ramsan, sarapcanagii, Makoto2, KekikDevam, kekikcanli bunların içinde yok.
xrepo adıyla forklanmıştı , kapattı yapımcısı

147 sayfa olmus masallah konu uzadıkca uzamıs hocam makoto sacma sapan laflara maruz kaldıgı icin gelistirmelerini kendi grubu icin yapma kararı aldı umarım yeniden MaLlara denk gelmez ve gelistirmeye devam eder soylediginiz eklentilere gelince hocam adam 3. spor kulubunu alıyor platformdan para kazanamıyorum diye tum ipcilere savas aciyor dolayısıyla cakalı cok telif ıvır dı zıvırdı ugrasmamak adına ben konulmasını istemem sonucta diger eklentileride etkiliyor dizipal inat gibi eklentilerde icerikler mevcut zaten

Aktif etmek mesele değil telif sıkıntısı var o nolacak önemli olan o

Lütfen Allah rızası için eklenti yapmayı bilen birileri Şu Tabii eklentisini aktif etsin.Bir kişi yüzünden onbinlerce bizim gibi kişiler mağdur oluyor ona yanarım

Lütfen Allah rızası için eklenti yapmayı bilen birileri Şu Tabii eklentisini aktif etsin.Bir kişi yüzünden onbinlerce bizim gibi kişiler mağdur oluyor ona yanarım
Dedim ki aktif etmek mesele değil telif sıkıntısı var o nolacak onu kimse hesaba katmıyor

Bahsi geçen eklentileride yer alan içerikleri direkt içerik ismiyle aratıp dizipal vb eklentilerde izlemeye çalışın en sağlıklısı bu diğer türlü o 3 eklenti kendi başına telif sıkıntısı çıkarıyor.

Geri