android ve windows için mac player

theperfectstrom

Paylaşımcı
Konular
16
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bir çok ip tv playerlar mac adresi girmeye izin vermiyor. Ya portal girişi yada m3u olarak destekliyor.
Aşağıda kendi kullandığım programları paylaşıyorum.iyi seyirler. prgramlar full dur.reklam vs yoktur.

Son düzenleme:
Çok iyiymiş gerçekten . Teşekkürler.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi bir çok ip tv playerlar mac adresi girmeye izin vermiyor. Ya portal girişi yada m3u olarak destekliyor.
Aşağıda kendi kullandığım programları paylaşıyorum.iyi seyirler. prgramlar full dur.reklam vs yoktur.

android için vu player çok başarılı teşekkürler.

Teşekkürler emeklerine saglık...

Forumda MAC Player ararken senin bu paylaşımını görerek VU IPTV Playeri TV Box'a kurdum.
Deneme yapmak için bir tane Xtream kod girdim güzelce çalıştı ama belki 10 tane MAC Adresi girdim "This portel is not working. Please try another portel" yazdı.
Bu yazdığım adreslerin 2 tanesi bilgisayarda SFVIP Player de çalışan adresler.
Sence neden olabilir?

Forumda MAC Player ararken senin bu paylaşımını görerek VU IPTV Playeri TV Box'a kurdum.
Deneme yapmak için bir tane Xtream kod girdim güzelce çalıştı ama belki 10 tane MAC Adresi girdim "This portel is not working. Please try another portel" yazdı.
Bu yazdığım adreslerin 2 tanesi bilgisayarda SFVIP Player de çalışan adresler.
Sence neden olabilir?
Büyük ihtimal desteklemiyordur.

İyi Bayramlar Hocam 1 öneride benden olsun istedim nacizane Vstro Player 8.4.7 Full +full bir player
Mac portal, m3ulistesi,xtream,teklink ekleme,m3u dosyasi ekleme sinirsiz istediginiz kadar ekleyebilirsiniz donma kopma takilma yapmaz on bellekte cok fazla yer isgal etmez dvr kayit ozelligi ve epg ozelligide super isteyen arkadaslar apk olarak indirip kurabilirler aptoide var apk si forumdada varsa ordan indirebilirler herkese tavsiye ederim.saygilarimla

Geri