Öneri Sakultah ulusal haber vb geniş liste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha fazlasını ekle m3u dosyası haline getirdim ama şuan linkin çalışmıyor oynatıyordu daha demin şimdi oynatmıyor bilgim olsun .
Şu an aynen bu şekilde açılmıyor daha önce bu şekilde link ve id şeklinde çalışan linkler vardı yine eskisi gibi link ve id şeklinde olursa güzel olur

Şu an aynen bu şekilde açılmıyor daha önce bu şekilde link ve id şeklinde çalışan linkler vardı yine eskisi gibi link ve id şeklinde olursa güzel olur
Linkte sorun var şuan düzelttiği zaman yayınlar açacaktır

Ufak bir ricam olacak sadece ulusal kanalların listesini paylaşabilirseniz çok makbule geçer eğer mümkünse teşekkürler

Kablo TV M3u

Kablo TV kanal M3u8 (Bu link liste değil kanal URL sistemidir)

Trgoals M3u

Not: Listeleri eklmeye devam etcem bilginize bu kablo TV listesi epgli ekstra olarak link kısaltma bozulursa yazmanız yeterli bide isteyen apksina sitesine ekler bana yazmasına gerek yok idli sistemde gelecek birazdan iyi kullanımlar
Eline sağlık kardeşim

Kablo TV M3u

Kablo TV kanal M3u8 (Bu link liste değil kanal URL sistemidir)

Trgoals M3u

Not: Listeleri eklmeye devam etcem bilginize bu kablo TV listesi epgli ekstra olarak link kısaltma bozulursa yazmanız yeterli bide isteyen apksina sitesine ekler bana yazmasına gerek yok idli sistemde gelecek birazdan iyi kullanımlar
https://mth.tc/trgoals çalışmıyor usta

Altaki kanal linki almak için
Sakultah hocam selamlar.

Listedeki kanallar gerçekten kaliteli özellikle belgesel kanalları. Yapabileceğiz bir şeyse naçizane bir isteğim olacak. Belgesel kanalları arasına BBC Earth, Bein İz, ve Yaban TV'yi de ekleme şansınız var mı. Açıkcası bu 3 kanalı da transfer :) ettiğiniz takdirde kusursuz bir belgesel paketi sunmuş olacaksınız.

Sakultah hocam selamlar.

Listedeki kanallar gerçekten kaliteli özellikle belgesel kanalları. Yapabileceğiz bir şeyse naçizane bir isteğim olacak. Belgesel kanalları arasına BBC Earth, Bein İz, ve Yaban TV'yi de ekleme şansınız var mı. Açıkcası bu 3 kanalı da transfer :) ettiğiniz takdirde kusursuz bir belgesel paketi sunmuş olacaksınız.
Bu liste kablotvnin sunduğu bir paketin komple içeriği, ekleme yapma listeyi verenin ancak başka kaynaklar bularak yapabileceği bir şey .

Bu liste kablotvnin sunduğu bir paketin komple içeriği, ekleme yapma listeyi verenin ancak başka kaynaklar bularak yapabileceği bir şey .
Evet bende tam olarak bunu sormak istemiştim. Başka kaynaklar bularak yapma şansı var mı ?
Olsaydı çok iyi olurdu.
Sadece bir istekti :)

Cevap için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri