İndirim🔥 Vodafone 10 GB + 1000 DK aylık 198 TL / 20 GB 1000 DK aylık 260 TL 3 AY 30 GB

Totalde 12 kişi bağlantımı kullanarak kayıt olmuş oldu 🤗 🤗

Herkese çok teşekkür ederim.

Kampanya aktif olarak devam etmektedir.

Benim taahutum ayın 21'inde bitiyor devam edermi? Birde sizin bağlantinizdan bağlansam avantaj olcakmı

Benim taahutum ayın 21'inde bitiyor devam edermi? Birde sizin bağlantinizdan bağlansam avantaj olcakmı
Kampanyanın ne zaman biteceği belli değil inşallah devam ediyor olur .

Evet refli link ile kayıt olursanız 3 ay boyunca geçerli her ay 30 gb internet kampanyasından yararlanmış olacaksınız .

1748413006525

Slm. Linkiniz üzerinden kayıt oldum. Dün sim kartı vodafondan aldım e devletten geçiş yapıldı. Yarın açılır. Ama. 30+25, nasıl olacak kimse bir şey bilmiyor. Açıklarmısınız
Bu gün bir tane daha giriş yapacağım.sizin linkiniz le Tşk.

Ben yurt dışına taşınacağım için, hattımı kapatmamak adına uygun fiyatlı tarife arıyordum, bu kampanya çok işime yaradı.

Refli linkten ben de numaramı taşıdım, konuyu açan arkadaşımıza teşekkürl.er

Ben yurt dışına taşınacağım için, hattımı kapatmamak adına uygun fiyatlı tarife arıyordum, bu kampanya çok işime yaradı.

Bende arkadaşın verdiği refli linkten yaptım.yanlız edevlet aktivasyonunu göremedim.yaşlılık işte🙂sağlık olsun.sim kart için kod geldi 3 gün içinde herhangi bir vodafon bayiisinden alabilirsiniz diye.

Bende arkadaşın verdiği refli linkten yaptım.yanlız edevlet aktivasyonunu göremedim.sağlık olsun.sim kart için kod geldi 3 gün içinde herkangi bir vodafon bayiisinden alabilirsiniz diye.
Son sayfada e devlet ile aktivasyon için bağlantı çıkıyor, ayrıca Whatsapp'ten de aynı bağlantıyı otomatik ilettiler. E devlete girerken, TC + şifre ile girince olmuyor yalnız, doğrulama seçeneklerinden internet bankacılığı ile doğrula deyince oldu.

Son sayfada e devlet ile aktivasyon için bağlantı çıkıyor, ayrıca Whatsapp'ten de aynı bağlantıyı otomatik ilettiler. E devlete girerken, TC + şifre ile girince olmuyor yalnız, doğrulama seçeneklerinden internet bankacılığı ile doğrula deyince oldu.
telefon hat ve ev internetlerinde internet bankacılıktan e devlet girince onay alınabilinir

Selam arkadaşlar Vodafone bir kampanya yapmış yalnızca Nisan ayı içerisinde geçerli operatör değişikliği, numara taşıma ya da yeni hat alımlarında. (Kampanya Bahar kampanyası olarak Nisan ayında geçerli olacak şekilde çıkmıştı fakat halen devam etmektedir , her an sonlanabilir )

10 GB
1000 DK
250 SMS

158 TL. 12 ay sabit fiyat.
-----------------------------------
20 GB
1000 DK
250 SMS

208 TL ,12 ay sabit fiyat.
------------------------------------
Linkten hat değişikliği sağlarsanız 3 ay boyunca 30 GB hediye ediyor.

Geçiş yaparken "E-devlet üzerinden aktivasyonu" seçerseniz ek 25 GB daha hediye internet kazanırsınız + çok hızlı bir şekilde işlemleriniz tamamlanır.

Faturası çok olan, tarifesi bitmek üzere olan ve yenileme bedeli yüksek çıkan arkadaşlar varsa değerlendire bilir.

Refli linkten üye olursanız bende fatura indirimi kazanırım win to win 🤗

: ( )

: vodafone.com.tr

Ekli dosyayı görüntüle 7668
bu kampanya halen devam ediyormu

Slm. Linkiniz üzerinden kayıt oldum. Dün sim kartı vodafondan aldım e devletten geçiş yapıldı. Yarın açılır. Ama. 30+25, nasıl olacak kimse bir şey bilmiyor. Açıklarmısınız
Bu gün bir tane daha giriş yapacağım.sizin linkiniz le Tşk.
Merhaba ,
Refli linkten üye olursanız +30 gb 3 ay boyunca otomatik hattınıza tanımlanacaktır .
Şayet kayıt aşamasını edevlet üzerinden yaparsanız +25 gb daha hattınıza tanımlanacaktır , saygılar
Eğer refli linkten üyelik sağladıysanız sadece +30 gb 3 ay boyunca hattınıza tanımlanır , tarifenize ek olarak , teşekkürler.

Hayırlı olsun hocam , teşekkürler.

Geri