Kapandı

Kusura bakmayın hiç istemediğim bir olay yaşandı üzgünüm ama bunu telafi edicem biliyorsunuz sürekli ban olayı vs oluyor artık cutly veya diğer link kısıtlama sistemleri kullanicam ekstra olarak herhangi bir koruma olmyacak listelerde isteyen istediği apksina ekler veya sitesine bu konu hakkında sorun çikmaycak her şey otomatik sistem olcak bu konunda hiç şüpheniz olmasın şuan EPG sistemi yapıyorum sizin için yakında gelecek
Hayirlisi olsun kardesim

Her insan hatalar yapabilir bu çok doğal ancak senin gibi ustalarımızı kaybetmek istemeyiz asla 🙏

Kusura bakmayın hiç istemediğim bir olay yaşandı üzgünüm ama bunu telafi edicem biliyorsunuz sürekli ban olayı vs oluyor artık cutly veya diğer link kısıtlama sistemleri kullanicam ekstra olarak herhangi bir koruma olmyacak listelerde isteyen istediği apksina ekler veya sitesine bu konu hakkında sorun çikmaycak her şey otomatik sistem olcak bu konunda hiç şüpheniz olmasın şuan EPG sistemi yapıyorum sizin için yakında gelecek
Hoş geldin, buraları terk ettiğine gerçekten üzülmüştüm.

Sakultah usta, tamamen gittin zannetmiştim. Dönmene sevindim.

Başarılı olursan başarılı olmanı istemicekler ki çok başarılısın kıskançlık falan olur illaki kral sen önüne bak biz yanındayız işter yaptığın herşey başarısız olsun fark etmez 👌

Hocam daha önce forma konusunu açtığım mth.tc sitesi var 10.000 linke izin veriyor herhangi bir sınır yok ayrıca hedef linki direkt güncelleyebiliyorsun yani sen buraya kısa link bıraktığın zaman istediğin an o kısa linke ait hedef linki güncelleyebiliyorsun

https://forum.sinetech.tr/konu/ucre...hedef-url-edit-degistirme-yapilabiliyor.4677/
Hocam sorun şu şimdi benim URL ban yedi diyelim yönlendirme yaptığım yeni bir URL atınca anlamı kalmıyor ko

Hocam sorun şu şimdi benim URL ban yedi diyelim yönlendirme yaptığım yeni bir URL atınca anlamı kalmıyor ko
Hocam tam olarak dediğini anlamadım ama mesela mth.tc/aaa olarak bir kısa link ayarladın diyelim, bunun hedef url'si de limontek/xyz olsun, eğer limontech ban yerse mth.tc sitesindeki aaa kısa linkine yeni linki kaydedersin kısa link servisi limontech olana göndermez yeni linkine gönderir

Hocam tam olarak dediğini anlamadım ama mesela mth.tc/aaa olarak bir kısa link ayarladın diyelim, bunun hedef url'si de limontek/xyz olsun, eğer limontech ban yerse mth.tc sitesindeki aaa kısa linkine yeni linki kaydedersin kısa link servisi limontech olana göndermez yeni linkine gönderir
Hocam yeni gördüm onu teşekürler internetle alakalı sorun varmış benim

Geri