Öneri Televizo Premium- Piyasadaki en son modlu sürüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elinize sağlık . yalnız ufak bir düzeltme yapmakta fayda var bu sürüm 1.9.7.5 değil 1.9.7.44-g sürümüdür. Yedekleme bölümü çalışmaz , diğer tüm özellikler açıktır. Bu tür dosyaları başka foruma yönlendirmeden ziyade , sizin bir upload sitesine yüklemeniz ve paylaşmanız daha mantıklı olacaktır.

Ayrıca bu konu başlığı altında defalarca paylaşılmıştır

https://forum.sinetech.tr/konu/tele...x-android-tv-telefon-farketmez-calisiyor.757/

Elinize sağlık . yalnız ufak bir düzeltme yapmakta fayda var bu sürüm 1.9.7.5 değil 1.9.7.44-g sürümüdür. Yedekleme bölümü çalışmaz , diğer tüm özellikler açıktır. Bu tür dosyaları başka foruma yönlendirmeden ziyade , sizin bir upload sitesine yüklemeniz ve paylaşmanız daha mantıklı olacaktır.

Ayrıca bu konu başlığı altında defalarca paylaşılmıştır

https://forum.sinetech.tr/konu/tele...x-android-tv-telefon-farketmez-calisiyor.757/
Kardeşim paylaşmadan önce baktım paylaşılmışmı diye ona göre paylaştım. bu gönderdiğiniz link 1.9.6.5 benim gönderdiğim 1.9.7.44

yedekleme bölümünde deneme sürümü yazıyor
öyle birşey var evet. fakat bu deneme sürümü olduğu anlamına gelmez ayrıca premium yazması da premium olduğu anlamına gelmez. Ben store'daki ücretsiz ile kıyasladım. arada uçurum var bence bu premium.

Kardeşim paylaşmadan önce baktım paylaşılmışmı diye ona göre paylaştım. bu gönderdiğiniz link 1.9.6.5 benim gönderdiğim 1.9.7.44
Tekrar elinize sağlık. bıraktığım link te son sayfalardan biraz okumanız bile yeterli olacaktır, 1.9.7.44-g sürümünü görmek için. Yedekleme bölümü sorunlu olduğu için, konu sahibi arkadaşımız ilk mesaja eklememiştir.

saygılarımla.

Tekrar elinize sağlık. bıraktığım link te son sayfalardan biraz okumanız bile yeterli olacaktır, 1.9.7.44-g sürümünü görmek için.
valla kardeşim 8 sayfa yazıyı paylaşım yapmak için kim okur. ilk sayfaya koymamışlar ben ne yapayım.

Son düzenleme:
Forum kurallarının 1. ve 22. maddesine göre konu içeriğini açıklayıcı olarak düzenlerseniz seviniriz.

1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.

22- Link Paylaşımı: Forumda sadece link paylaşarak konu açılamaz. İlk maddede yazdığı gibi konu içerikleri açıklayıcı olmalıdır. Konuda link hakkında açıklama yazmalısınız. Başlıkta belirtse dahi, konu içeriğine de link hakkında açıklama yazılmalıdır. Spam, yanıltıcı ve virüslü link paylaşımı yasaktır.

Forum kurallarının 1. ve 22. maddesine göre konu içeriğini açıklayıcı olarak düzenlerseniz seviniriz.

1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.

22- Link Paylaşımı: Forumda sadece link paylaşarak konu açılamaz. İlk maddede yazdığı gibi konu içerikleri açıklayıcı olmalıdır. Konuda link hakkında açıklama yazmalısınız. Başlıkta belirtse dahi, konu içeriğine de link hakkında açıklama yazılmalıdır. Spam, yanıltıcı ve virüslü link paylaşımı yasaktır.
kardeşim konuyu kapatırsanız sevenirim yanlış anlamayın ama uğraşamam. kapanması için raporladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri