Uzun Zamandır Uğraşmış Olduğum Web Tv Sitesi Yayında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanıdık geldi :D

kablowebtv yayınları, iyi seyirler : 😆

-gpt ile kodlandı.
Ne kadar uzun uğraşların sonucu olduğu zaten bariz şekilde ortada. Kim bilir kaç kez ctrl+c ctrl+v tuşlarına basarak parmaklarınızı yordunuz. Bu büyük emeğin hakkını ödeyemeyiz.

Ne kadar uzun uğraşların sonucu olduğu zaten bariz şekilde ortada. Kim bilir kaç kez ctrl+c ctrl+v tuşlarına basarak parmaklarınızı yordunuz. Bu büyük emeğin hakkını ödeyemeyiz.
Reis şimdi burada kodlamada profesyonelim diye gezen insanların çoğu amatör ve github, stackoverflow, sourceforge vb. sitelerde araştırma yapıp copy paste yapıp bir şeyler ortaya çıkarıyor sana bana ben yaptım diye geziyor. En azından bu arkadaş dürüst kalkmış AI'den yardım aldım demiş. bazılarının mesajlarını okuyorum, orada burada kendisini full şişiriyor. Teknik bilgi yerlerde ve yaptığı şeyi görünce kendimce içimden gülüyorum ama çok üst düzey profesyonelim diye geziyor. İsteyen üzerine alınsın isteyen alınmasın öyle insanları da üst düzey prof olarak görüyorsunuz ne hikmetse :D
Ha yapay zeka çıktı şimdi bu insanlar çıkıp tabii ben kullanmıyorum diyecek ama sana şöyle söyleyeyim, çoğu burnundan toz çeker gibi bu yapay zekadan faydalanıyor. İşin özü copy paste değil vakit ayırıp ortaya bir şey çıkartabilmek.

Son düzenleme:
Reis şimdi burada kodlamada profesyonelim diye gezen insanların çoğu da amatör ve github, sourceforge vb. sitelerde araştırma yapıp copy paste yapıp bir şeyler ortaya çıkarıyor sana bana ben yaptım diye geziyor. En azından bu arkadaş dürüst kalkmış AI'den yardım aldım demiş. bazılarının mesajlarını okuyorum kendisini full şişiriyor teknik bilgi yerlerde yaptığı şeyi görünce kendimce içimden gülüyorum ama çok üst düzey profesyönelim diye geziyor isteyen üzerine alınsın isteyen alınmasın öyle insanları da üst düzey prof olarak görüyorsunuz ne hikmetse :D Ha yapay zeka çıktı şimdi bu insanlar çıkıp tabii ben kullanmıyorum diyecek ama sana şöyle söyleyeyim, çoğu burnundan toz çeker gibi bu yapay zekadan faydalanıyor. İşin özü copy paste değil vakit ayırıp ortaya bir şey çıkartabilmek.
Ek olarak en kral yazılımcılar youtube'da orada burada bakarsan cursor, windsurf gibi editöre entegre AI asistanları kullanarak bir şeyler üretiyorlar hatta reklamlarını yapıyorlar. Artık bu bir araç, ve önceden olduğu gibi artık saatlerce kod yazmak veya araştırmak zorunda kalmıyorsun, zamandan tasarruf ediyorsun.

Son düzenleme:
Hiç kullanışlı değil kanal listesi nerede?

Kanal listesi burada birisinin paylaştığı kablonet listesi, id sürekli değiştiği için sabit değil o yayınlar o yüzden çalışmıyor.
Arkadaş farklı bir kanal listesi eklerse daha faydalı olur.
kodlamayı yaparken karakter farklılıkları var o yüzden çalışmıyor yani = işareti yerine gelmiş

kodlamayı yaparken karakter farklılıkları var o yüzden çalışmıyor yani = işareti yerine gelmiş

Kodlara bakmadım, denedi çalışıyordu o şekilde paylaştı diye düşündüm. Malum kanal listesi çalışmıyor, aklıma direkt o geldi. Zaten listeyi paylaşan kişi de listenin yine sonra açılacağını belirtmiş.

Hiç bir kanal çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri