atmaca1949
Paylaşımcı
- Konular
- 1
Kod:
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ellerine sağlık birader.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Selamunaleyküm Kardeşim burda paylaştıklarını başka yerde paylaşma diyorsun haklı olabilirsin kendi açından ama ben öyle düşünmüyorum zira burası yokken oralar vardı onlar bana kapılarını açtı nasıl yüz üstü bırakabilirim onlar olmasaydı biz buralarda olamazdık şimdi mesele şu artık herkes iyi kötü tarıyor bunların kapanmma olasılıgı çok ha 5 dkk ha 5 saat amaç başka arkadaşlar alır onlar tarar başka yerler bulur daha çok şeyler ögrenir yoksa inan ben taradıklarımın birisine bile bakmıyorum açıkmı kapalımı diye bu zevk işte kardeşim bilmem anlatabildimmi seni de kırdı üzdü isem hakkını helal et Saygılarımla...Hocam yanlış anlama da bu linkleri hem burda hem başka sitede paylaşman gerçekten bir fayda sağlamıyor. En azından burada paylaştığını orada paylaşmasan kullanan kişiler daha uzun süreli kullanabilir. Linkler de 5 dk içinde patlamaz. Kolay gelsin
Reis güzel adamsın vesselam.Selamunaleyküm Kardeşim burda paylaştıklarını başka yerde paylaşma diyorsun haklı olabilirsin kendi açından ama ben öyle düşünmüyorum zira burası yokken oralar vardı onlar bana kapılarını açtı nasıl yüz üstü bırakabilirim onlar olnasaydı biz buralarda olamazdık şimdi mesele şu artık herkes iyi kötü tarıyor bunların kapanmma olasılıgı çok ha 5 dkk ha 5 saat amaç başka arkadaşlar alır onlar tarar başka yerler bulur daha çok şeyler ögrenir yoksa inan ben taradıklarımın birisine bile bakmıyorum açıkmı kapalımı diye bu zevk işte kardeşim bilmem anlatabildimmi seni de kırdı üzdü isem hakkını helal et Saygılarımla...
Gunaydinlar hocam, Bastacisin sen takilm boyle seylere seni bilen biliyor deger verene deger verilirSelamunaleyküm Kardeşim burda paylaştıklarını başka yerde paylaşma diyorsun haklı olabilirsin kendi açından ama ben öyle düşünmüyorum zira burası yokken oralar vardı onlar bana kapılarını açtı nasıl yüz üstü bırakabilirim onlar olnasaydı biz buralarda olamazdık şimdi mesele şu artık herkes iyi kötü tarıyor bunların kapanmma olasılıgı çok ha 5 dkk ha 5 saat amaç başka arkadaşlar alır onlar tarar başka yerler bulur daha çok şeyler ögrenir yoksa inan ben taradıklarımın birisine bile bakmıyorum açıkmı kapalımı diye bu zevk işte kardeşim bilmem anlatabildimmi seni de kırdı üzdü isem hakkını helal et Saygılarımla...
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
2095 olarakda calisiyor bende 8000 olarak da 8080 denemedim denek lazim saol bilgi icinZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.ileZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.olarak değişmiş
Eyvallah ReisKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Çok güzel Atmaca teşekkürlerKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Selamunaleyküm Kardeşim burda paylaştıklarını başka yerde paylaşma diyorsun haklı olabilirsin kendi açından ama ben öyle düşünmüyorum zira burası yokken oralar vardı onlar bana kapılarını açtı nasıl yüz üstü bırakabilirim onlar olmasaydı biz buralarda olamazdık şimdi mesele şu artık herkes iyi kötü tarıyor bunların kapanmma olasılıgı çok ha 5 dkk ha 5 saat amaç başka arkadaşlar alır onlar tarar başka yerler bulur daha çok şeyler ögrenir yoksa inan ben taradıklarımın birisine bile bakmıyorum açıkmı kapalımı diye bu zevk işte kardeşim bilmem anlatabildimmi seni de kırdı üzdü isem hakkını helal et Saygılarımla..
Aleyküm selam hocam ben naçizane fikrimi söyledim yanlış anlaşılmak istemem emek veriyorsun paylaşıyorsun ona da saygı duyuyorum. En azından yarı buraya yarı oraya şeklinde söylemek istemiştim yine de emeklerine sağlık. Kolay gelsin. SaygılarSelamunaleyküm Kardeşim burda paylaştıklarını başka yerde paylaşma diyorsun haklı olabilirsin kendi açından ama ben öyle düşünmüyorum zira burası yokken oralar vardı onlar bana kapılarını açtı nasıl yüz üstü bırakabilirim onlar olmasaydı biz buralarda olamazdık şimdi mesele şu artık herkes iyi kötü tarıyor bunların kapanmma olasılıgı çok ha 5 dkk ha 5 saat amaç başka arkadaşlar alır onlar tarar başka yerler bulur daha çok şeyler ögrenir yoksa inan ben taradıklarımın birisine bile bakmıyorum açıkmı kapalımı diye bu zevk işte kardeşim bilmem anlatabildimmi seni de kırdı üzdü isem hakkını helal et Saygılarımla...