STBEMU Sorunu

Konular
18
Merhaba, STBEMU programında bazı DNS/MAC adreslerinde bu sorunu yaşıyorum. Bir kere daha başıma gelmişti MAG değerini değişince sorun çözülmüştü ama bu sefer ne yaptıysam olmadı. Site iP'mi blocklamış olsa SFVİP Player'de de çalışmazdı ama orada sorunsuz çalışıyor. Aynı şekilde android OTT navigator'da da çalışıyor ama STBEMU'da sorun yaşıyorum, yardım!!!
Özelikle bu adres;
00:1A:79:52:F0:6F
Not; Dediğim gibi sadece STBEMU'da problem yaşıyorum, oradan ekleyip düzgün sonuç alanların yardımlarını bekliyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241124-030659.jpg
    Screenshot_20241124-030659.jpg
    327.9 KB · Görüntüleme: 124
Yazıları biraz daha küçük yazsaydınız okurken gözlerim çok açldı.

Merhaba, STBEMU programında bazı DNS/MAC adreslerinde bu sorunu yaşıyorum. Bir kere daha başıma gelmişti MAG değerini değişince sorun çözülmüştü ama bu sefer ne yaptıysam olmadı. Site iP'mi blocklamış olsa SFVİP Player'de de çalışmazdı ama orada sorunsuz çalışıyor. Aynı şekilde android OTT navigator'da da çalışıyor ama STBEMU'da sorun yaşıyorum, yardım!!!
Özelikle bu adres;
Not; Dediğim gibi sadece STBEMU'da problem yaşıyorum, oradan ekleyip düzgün sonuç alanların yardımlarını bekliyorum.
Programı silip tekrar kurmayı denediniz mi?

Ben yine de aynı şeyi düşünüyorum. Stbemu için söylüyorum tabi ki, kullanıldığı fark edilip MAC adresini engellemiş olma ihtimalleri ya da ülkeye göre engelleme gibi.

Umarım çözersiniz. Kolay gelsin.

bunu anlamıycak ne var Bu yayıncılar dnsi uygulamalardan engelleyebiliyolar yani uygulamayı engelliyolar direkt o yüzden kullanamıyorsun sorun basit çözüm başka uygulama kullanmak

bunu anlamıycak ne var Bu yayıncılar dnsi uygulamalardan engelleyebiliyolar yani uygulamayı engelliyolar direkt o yüzden kullanamıyorsun sorun basit çözüm başka uygulama kullanmak
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Daha öne başka bir portalda daha aynı şey olmuştu, programın içinde MAG değerleri kısmı var orayı değiştirmiştim düzelmişti.
Bu dediğim STB emulatör, aynı yazılım MAG cihazlarında da var. Bu yazılımı engellerse o zaman bütün MAG cihazlarında da sorun yaşanır diye düşünüyorum.
Andoroid için kullanışlı güzel bir program olduğu için vazgeçmek de istemiyorum.

Özelikle bu adres;
Evet sorun

@m3ulistebakicisi
Arkadaşın bilgisi ve şansı :) Ve benim de ısrarım sayesinde çözülmüştür. Aynı zamanda bu sorunun birden fazla çözümü vardır.
1 Mac adresi değiştirme
2 Mag sürümünü değiştirme
3 Aynı portalın similar'ını bulma
4 VPN kullanma.

👍

Geri