Öneri Hızlı film indirme sitesi

abaspinar

Paylaşımcı
Puan 31
Çözümler 0
@abaspinar
Arkadaşlar, hızlı film indirme sitesinin linkini sizlerle paylaşıyorum. Güvenli bir sitedir. Güncel film ve eski filmleri hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. NOT: İNDİRMEK İSTEDİĞİNİZ FİLMİN SAYFASINI AÇTIĞINIZDA ARADIĞINIZ DOSYA BULUNDU ŞEKLİNDE AÇILAN KÜÇÜK PENCEREYİ KAPATIN, FİLMİN BULUNDUĞU SAYFANIN ALT KISMINDA BULUNAN LİNKLERDEN İNDİRME YAPIN.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
photo_2025-05-30_17-39-09.jpg:rolleyes: güvenli mi sahiden bu site?

Son düzenleme:
Üye girişi almıyor APK uygulamasi varmidir

virüs varsa sıkıntılı
Virüs yok kardeş, siteyi internette araştırabilirsin. Warez paylaşımlar olduğu için bazı antivirüs Programları bu gibi siteleri engeller. Siteyi açarsanız sıkıntı olmadığını görürsünüz.

İndirmek saatler sürüyor.direk izleme linkleri mevcut mu peki ben göremedim

Arkadaşlar, yeni sitenin linkini paylaştım.

Arkadaşlar, hızlı film indirme sitesinin linkini sizlerle paylaşıyorum. Güvenli bir sitedir. Güncel film ve eski filmleri hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. NOT: İNDİRMEK İSTEDİĞİNİZ FİLMİN SAYFASINI AÇTIĞINIZDA ARADIĞINIZ DOSYA BULUNDU ŞEKLİNDE AÇILAN KÜÇÜK PENCEREYİ KAPATIN, FİLMİN BULUNDUĞU SAYFANIN ALT KISMINDA BULUNAN LİNKLERDEN İNDİRME YAPIN.

4k indireceğimiz bir yer var mı?

alternatif (1.2.3) sunucularda hızlı olanları bak 2gb civarında olanları sn/8mb sağlıyor 4dk da iniyor

4k indireceğimiz bir yer var mı?

Burada bazı filmlerin (Genelde popüler olanların),720p, m1080p, 1080p ve 4K sürümleri bulunuyor. Güvenli bir site, üye olmaya gerek yok. İndirmek istediğin filmin alt tarafındaki, içeriği Aç/Kapat sekmesini tıklayınca linkler açılıyor. Drop linki hızlı link. Ücretsiz üye olursunuz. 13 GB gibi bir filmi ben 2 saat gibi bir sürede indiriyorum.

Son düzenleme:
Kardeş, siteyi incelemeden indirme saatler sürüyor demişsin. Bir zahmet siteyi inceledikten sonra yorum yapsak.:)

Kardeş, siteyi incelemeden indirme saatler sürüyor demişsin. Bir zahmet siteyi inceledikten sonra yorum yapsak.:)
Şimdilerde 3-4 haftadır erişilemiyor siteye.Sanıyorum kalıcı olarak kapandı.

Bu siteye alternatif bir site var mı acaba? Tüm sitelerden iyiydi.

Geri