Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İlk yarının ortalarında açtım izlemek için hala da kesintisiz izliyorum ama buradaki linklerden biriyle değil @patr0n 'un paylaştığı kısaltma linki patronspor bağlantısıyla. Buradakiler de aynı şekilde çalışıyor olabilir. Zira kekikakademi de sorunsuzca çalışıyor ama nasıl ? Tabi ki vpn ile. Nedense Bulgaristan seçince hepsinden daha iyi ve donma takılma olmadan rahatça izleyebiliyorum. Eğer siz de bu şekilde kullanmak zorunda kalıyorsanız sunucu olarak Bulgaristan'ı bir deneyin.Maç esnasında bütün listeler drop yiyor, hiç zevki kalmıyor. Mecburen linklere dönuyorum. Bence bu noktada çözüm araştırmak lazım. Sizin için demiyorum genel olarak belirtiyorum.
VPN kullanınca YouTube ta sorun çıkıyor bu sefer videolar engelleniyor. Tesadüf mü bilmiyorum. bu yüzden mi anlamadım. Proton free sadece Hollanda yi açıyor. Ücretli VPN alırsam sadece mullvad alırım ama 5₺ vermek yerine abonelik almak daha mantıklı gibi.İlk yarının ortalarında açtım izlemek için hala da kesintisiz izliyorum ama buradaki linklerden biriyle değil @patr0n 'un paylaştığı kısaltma linki patronspor bağlantısıyla. Buradakiler de aynı şekilde çalışıyor olabilir. Zira kekikakademi de sorunsuzca çalışıyor ama nasıl ? Tabi ki vpn ile. Nedense Bulgaristan seçince hepsinden daha iyi ve donma takılma olmadan rahatça izleyebiliyorum. Eğer siz de bu şekilde kullanmak zorunda kalıyorsanız sunucu olarak Bulgaristan'ı bir deneyin.
Bazı playerlar o verilen m3u dosyasının içeriğini tam anlamıyla desteklemiyolar bizzat kendi kodladigim programım dahil bu yüzden çalışmıyorlar ben dosyayı düzenleyerek denedim sorunsuz bir şekilde her player da çalıştı.dropa eklediğin dosya zip mi yoksa m3u dosyası mı? bazı playerlarda sanırım zip algılıyor, o yüzden çalışmıyor.m3u olsa çalışacak
.
kendim başka, uzantısı m3u olan bir listeyi denedim, çalıştı.
Çoğu iptv bu yöntemi desteklemiyo televizo buna dahil değil o çalıştırıyor denediğim iptv playerlar çalışmadı linkleri düzenleyince sorunsuz çalışıyor hocamkekikte url de http referer var ama sorunsuz ekleniyor
Merhaba bunu nasil yapicaz iptv# kullaniyorumÖnce bir sorum olacak benim bir m3u listem var elimde 2 tane de URL var biri uzun diğeri kısaltılmış hali bunları yazabiliyor muyuz yazamiyorsak nedenini söyleyebilir misiniz?
Listeyi nerdeyse her gün güncelliyorum.
Çalışmayan kanalları yazarsanız en hızlı şekilde düzeltirim.
Istediğiniz kanallar varsa onları da yazın severek eklerim.
Liste içeriği:
- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
tamam hocam ben farklı bir şey mi diyorum bazıları desteklemiyor dedim işte aynı şeyi diyoruz..Televizo IPTV# ve daha fazlasında çalışıyor 15 program denedim 10 tanesi açıyor
Teşekkürler yaptim oldu hepsinde ayni oluyor maclarda vs gayet iyi bein sinemalarda donuyor hep ama maclarda sorun yok teşekkürler emegine saglik diger indirfiklerimde oyle oluyor acaba benim cihazlami ilgiliIPTV# de direk çalışıyor URL
Dsmart takilerin sesi yok dimiellerine sağlık gayet iyi çalışıyor ricam sinama kanallarını çogaltabilirmisin lütfen bein ve dsmart sinema kanalları gibi
Alman spor kanallarının olması çok iyi olmuş. İnşallah uzun ömürlü olurÖnce bir sorum olacak benim bir m3u listem var elimde 2 tane de URL var biri uzun diğeri kısaltılmış hali bunları yazabiliyor muyuz yazamiyorsak nedenini söyleyebilir misiniz?
Listeyi nerdeyse her gün güncelliyorum.
Çalışmayan kanalları yazarsanız en hızlı şekilde düzeltirim.
Istediğiniz kanallar varsa onları da yazın severek eklerim.
Liste içeriği:
- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar
rAlman spor kanallarının olması çok iyi olmuş. İnşallah uzun ömürlü olur
url çalıştıramadım ikisinide
Teşekkürler @Memetcandal takip ediyoruz , çevremde en az 7-8 kişinin televizyonuna yükledim çok memnunlar, kolay gelsin.Her hafta güncelliyorum bugün sabah listeyi güncelledim tekrardan çift olan kanalları sildim çalışmayanlari sildim donan kanalları da düzelttim bugün akşam yüklerim büyük ihtimalle