Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Olsa verirdim ama 2 sene oldu kapatalı.Pek birşeyde olmadığı için eskisi gibi çok yok.D smart hesabı verebilecek var mı uygulamadan api denemesi yapacam yardımcı olursanız sevinirim
Bi yazman mümkün mü bana hocam birşeyler sormam lazımD smart hesabı verebilecek var mı uygulamadan api denemesi yapacam yardımcı olursanız sevinirim
Doğru ama gerek kalmadı aldım para veripOlsa verirdim ama 2 sene oldu kapatalı.Pek birşeyde olmadığı için eskisi gibi çok yok.
kuzen sadece sordum nasıl bir şey yapabiliriz diye sen niye konu açıp üstüne hemen alıyonDoğru ama gerek kalmadı aldım para verip
Yıllık alacaktım bide 80 TL lik aldım da pek bir şey yokmuşkuzen sadece sordum nasıl bir şey yapabiliriz diye sen niye konu açıp üstüne hemen alıyon![]()
Tivibu da ne varsa var d smart da çizgi film belgesel varYıllık alacaktım bide 80 TL lik aldım da pek bir şey yokmuş![]()
e dedimya rec içinde var kanallar diyeYıllık alacaktım bide 80 TL lik aldım da pek bir şey yokmuş![]()
Para verdim izlerim ne var yok suyuna kadare dedimya rec içinde var kanallar diyeben recin m3u listesini kendi sunucumda çekip o şekilde kullanıyorum sende çekip dağıtım yapıyosun sorun yok ortada sen biraz gaza geldin o oldu yani
![]()
Söyleyecek söz kalmadıDoğru ama gerek kalmadı aldım para verip
m3u verebilir misin patrone dedimya rec içinde var kanallar diyeben recin m3u listesini kendi sunucumda çekip o şekilde kullanıyorum sende çekip dağıtım yapıyosun sorun yok ortada sen biraz gaza geldin o oldu yani
![]()
Live apisine baktımda demin hocam pek kanal yok bilsem girmezdim bile değmez her ay para vermeyeBöyle giderse tv platformları iflas edecek.![]()
Mesajlarıma bi karşılık verirmisinLive apisine baktımda demin hocam pek kanal yok bilsem girmezdim bile değmez her ay para vermeye
bende vardı bir sürü yeni gördüm yoksa atardım sanaLive apisine baktımda demin hocam pek kanal yok bilsem girmezdim bile değmez her ay para vermeye
Ustam özelden bir soru sorucam musaitsenLive apisine baktımda demin hocam pek kanal yok bilsem girmezdim bile değmez her ay para vermeye