atmaca1949
Paylaşımcı
- Konular
- 1
Kod:
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eline emeğine sağlık cam gibi vallaKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
M3U IPTV programı ile açamıyorum Samsung tizen için ne tavsiye edersiniz DNS ayarli kaç olmalıEline emeğine sağlık cam gibi valla![]()
M3U IPTV programı ile açamıyorum Samsung tizen için ne tavsiye edersiniz DNS ayarli kaç olmalı
Samsung da denemedim TCL Google tv var. Televizo uygulaması kullanıyorum. Televizo uygulaması Samsung tizen tv de çalışıyor diye biliyorum, araştırmanız lazım. Benim televizo uygulaması son sürüm satın aldım. Beş cihaza kurabiliyorsunuz 289 tl ömür boyu kullanım hakkı veriyor.M3U IPTV programı ile açamıyorum Samsung tizen için ne tavsiye edersiniz DNS ayarli kaç olmalı
Ulusal kanallar vardırKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Dunden beri m3u paylasan arkadaslara stres ediyorsun hem uzum yicen hem bagci yi dovcen bu kotuledigin insanlar hic bir menfeaat gozetmeksizin yardimci olmaya caliyorlar,1 saat sonra kapanir acilir acilmaz,burda senin yaptigin ayip dunden beri huzursuz ettin butun forumu ona buna camur atmayi birak.Verilen URL ler 1 saat bile izlemeden kapanıyor
Belli ki laftan anlamayan birisi reis. Atmaca'nın konusunu da bu lüzumsuz şeylerle berbat etmeyelim bence .Dunden beri m3u paylasan arkadaslara stres ediyorsun hem uzum yicen hem bagci yi dovcen bu kotuledigin insanlar hic bir menfeaat gozetmeksizin yardimci olmaya caliyorlar,1 saat sonra kapanir acilir acilmaz,burda senin yaptigin ayip dunden beri huzursuz ettin butun forumu ona buna camur atmayi birak.
nerde paylaşıyor ki baskaAtmaca hocam keşke burada paylaştıklarını başka bir yerde de paylaşmasan en azından patlama olasılığı biraz daha azalır. Yine de eline sağlık.
çözümü basit ilgili kişinin luzumsuz mesjları yönetici tarafından kalıcı olarak silinir böylece sayfa temiz kalırBelli ki laftan anlamayan birisi reis. Atmaca'nın konusunu da bu lüzumsuz şeylerle berbat etmeyelim bence .![]()
Reis ilgili kişinin attığı mesajlara ve kirlettiği konulara bakarsan , bunun kalıcı bir çözüm olmayacağına sen de ikna olursun .Ayrıca yöneticilerin mesaj silmek gibi şeylerle uğraşacaklarını sanmıyorum. sorun olduğu görülürse genelde mesaj sahibini siliyorlar .Bu daha kalıcı bir çözüm oluyor.çözümü basit ilgili kişinin luzumsuz mesjları yönetici tarafından kalıcı olarak silinir böylece sayfa temiz kalır
Ellerine , emeğine sağlıkKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.