Knowking54
Paylaşımcı
- Konular
- 20
Merhaba m3u aynalama nasıl yapılır, ne tür araç gereçler gerekir bilgisi olan var mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kekik akademi github sayfasında gördüm tam olarak bilmiyorum fakat proxy kullanarak yayını başka bir sunucuya kopyalıyor sanırımm3u aynalama söylerken neyi kast ediyorsunuz?
M3u aynalama değil de site klonlama mı yoksa bahsettiğiniz cloudstream özelliği olan?
Hocam diyelim ki 1 yıllık satın almış bir iptv bu yöntem ile 1 kullanıcı erişimi sınırı kalkar mı peki ?Baktım evet. Anladığım kadarıyla öncelikle bir proxy server sahibi olmanız lazım.
Windows üzerinde localhost ile de yapabilirsiniz mutlaka ama başkalarına da kullandırmak için satın almanız daha mantıklı olacak.
Buradaki amaç ve mantık halihazırda var olan bir M3U listesi veya xtream kullanıcı bilgilerini sahip olduğunuz proxy sunucu üzerinden kendi adresinize benzetmek.
Yani
knowing54.net:1234/15/test/4 gibi var olan M3U adresini
htt p://knowing54proxy.com:8080/iptv.m3u?username=test&password=passwordtestadresine çevirmek
ya da
Kullanıcı adı, şifresi ve sunucu adresi halihazırda var olan xtream girişini kendi proxy sunucunuza göre
Kullanıcı, şifre ve knowing54proxy.com şeklinde dönüştürerek kullanılmasını sağlamak.
Yalnız m3u listelerini siz hazırlamıyor ve var olanları kullanıyorsanız pek işe yarar bir durum değil. Sonuçta içerikler onları hazırlayanlar tarafından değiştirildiği taktirde çalışmayacaktır. Boşa boş yönlendirme gibi olacak yani.
Ayrıca komutlarla düzenlemeler yapacaksınız. Bunun için de docker.com sitesine bakıp docker pull docker image pull gibi komutları öğrenmeniz gerekiyor.
Pek basit değil özetle hiç bilmeyene elbette. Size anlattıklarımı da aslında orijinal haliyle
github.com/pierre-emmanuelJ/iptv-proxy?tab=readme-ov-file
bu adreste bulabilirsiniz.
Anladım hocam teşekkürler o zaman uğraşmaya değmezHayır, sınıra etki etmemesi gerekiyor. Yönlendirme yapıyorsunuz ve yine de o kişinin bilgileriyle asıl sunucudan veri alıp dağıtıyorsunuz. Düşündüğünüz gibi birşey olsaydı m3u linklerini alanlar birden fazla listeyi çekmekle uğraşmaz direkt bu yolla tek listeden herkese dağıtım yaparlardı.
Anladım hocam teşekkürler o zaman uğraşmaya değme
Rica ederim ama yine de @patr0n 'un da cevap vermesini beklemenizi önerebilirim. Bu konuda çok daha iyi bilgi sahibi olabileceğini düşünüyorum. Sizi yanlış yönlendirmiş olmak istemem.
Kolay gelsin ve iyi geceler
Anlatmak istediğini anladım. Onu maç izleme siteleri yapıyorlar. Kendi PC/serverlarında tek kişilik iPitv'yi açıyorlar; oradan da o açık görüntüyü başka serverlara aktarıyorlar. Tabii görüntüde gecikmeler de yaşanıyoradur ama zor iş. Dediğin gibi aynalama. Ben de şunu merak ediyorum Vavoo listesi engele takılıyor VPN kullanmadan bir site üzerinden aynalama olsaydı güzel olurdu ve tam senin de istediğin şey tarzı bir şey olurdu. Mesela eskiden Açılmayan sitleri google çeviri üzerinden açabiliyorduk ama şimdi olmuyor. Maç izllettiren apk sahipleri bunu engelle takılmadan yapabiliyorlar. APK'nın içine VPN mi kuruyorlar bilmedim. Varsa bilen söylesin.Anladım hocam teşekkürler o zaman uğraşmaya değmez![]()
Güzel düşünce. Ne amaçla yapmak istiyorsun bunu?@askincelladi17 şuan tek kişi izleme sınırı olan m3u alıp obs programına aktarıp stream serverine aktarım yapabiliyorum ve kaç kişi izlerse izlesin bir sıkıntı olmuyor fakat pc sürekli açık kalmış oluyor ve bir kanal oluyor 2. bir kanal ekleyince yayınlardada donma vs oluyor ben pc açık kalmadan sanal server üzerinden tüm kanallara aynalama yapıp bir liste yapmak istiyorum bu konuyu çözebilirsem güzel olacak
Ben bunu zaten bu tür uygulamaları yapan kişilerin temelden bildiğini sanıyordum. Yeni mi başladın bu işe?android mobil uygulamam için ücretli kanalları ekliyecem spor sinama belgesel falan