Öneri Android üzerinde video akışına izin veren browser...

Kullanımı kolay youtube yada film sitelerine akışa izin veriyor , kumanda desteği var, tavsiye ederim

Teşekkürler, güzel bilgi oldu. Çünkü Chrome veya diğer tarayıcıları kullanırken film sitelerinde yada linkten maç izlemek mümkün olmuyor. Çünkü tarayıcıların neredeyse %90'ı chromium tabanlı ve garip bir şekilde google, box cihazlarda tarayıcı kullanımını engellemeye çalışıyor sanırım. Bende kendimce bir yöntem bulmuştum Microsoft Edge tarayıcının Chromium'a geçmeden önceki son sürümünü bulup güncelleme yapmadan onu kullanıyorum. Ama bu işe yararsa sabit tarayıcı olarak tutmak isterim.

@dehakan7 konudan faydalanıyor gibi oluyorum kusura bakmayın ama ;))
@Ferhattas ben aldığımdan beri alttaki tarayıcıyı kullanıyorum. Daha önce de bahsetmiştim bir konuda, telefona da yüklenen uygulaması sayesinde adres girişleri ve kontrolleri kolay. Videoları da mümkün olduğunca sayfada bulup kendi video oynatıcısı üzerinden oynatıp izlettirebiliyor.

@Ferhattas ben aldığımdan beri alttaki tarayıcıyı kullanıyorum. Daha önce de bahsetmiştim bir konuda, telefona da yüklenen uygulaması sayesinde adres girişleri ve kontrolleri kolay. Videoları da mümkün olduğunca sayfada bulup kendi video oynatıcısı üzerinden oynatıp izlettirebiliyor.

@m3ulistebakicisi kral vallahi Hızır gibisin her yerden çıkıyorsun vallahi teşekkür ederim :) ben bu uygulamayı kullandım lakin şöyle bir durum var. Benim cihaz Nvidia shield tv pro ve maç yayınlarını açtığımda muhtelen düşük kalitede çıkıyor ve görüntüyü 4k için upscale etme özelliğini kullanıyorum benim cihazın. Bu uygulamayı geliştiren arkadaş muhtelen gerekli izinleri vermediği için verimli çalışmıyor benim tarafımda.

@m3ulistebakicisi kral vallahi Hızır gibisin her yerden çıkıyorsun vallahi teşekkür ederim :) ben bu uygulamayı kullandım lakin şöyle bir durum var. Benim cihaz Nvidia shield tv pro ve maç yayınlarını açtığımda muhtelen düşük kalitede çıkıyor ve görüntüyü 4k için upscale etme özelliğini kullanıyorum benim cihazın. Bu uygulamayı geliştiren arkadaş muhtelen gerekli izinleri vermediği için verimli çalışmıyor benim tarafımda.
Teveccüh gösteriyorsunuz, teşekkür ederim.

Anladım 🤔 Fakat yayın kaynağı maksimum hangi kalitede veriyorsa muhtemelen tarayıcıda otomatik açılan video oynatıcı devreye giriyorsa size seçenek olarak kaynağın maksimum kalite değerini gösteriyordur diğer azalan kalite seçenekleriyle birlikte. Bunun gibi kendi video oynatıcısı olan tarayıcılar hep bu şekilde olacaktır. İşte o zaman da video playeri kapatıp sayfadaki video player kullanılmalı eğer cihazda upscale özelliği varsa o zaman onda sorun olmaz. Çünkü zorunlu değil kendi (otomatik devreye girip kullanma seçeneği sunan) video oynatıcısını kullanmak.
Keşke istediğiniz gibi bir tarayıcı önermiş olsaymışım. Bu da benim kusurum olsun. Elimde kullandığınız gibi bir tv box olsaydı muhtemelen ben de sizin aradığınız gibi bir tarayıcı arardım, belki de şimdiye bulmuştum ;)

Teveccüh gösteriyorsunuz, teşekkür ederim.

Anladım 🤔 Fakat yayın kaynağı maksimum hangi kalitede veriyorsa muhtemelen tarayıcıda otomatik açılan video oynatıcı devreye giriyorsa size seçenek olarak kaynağın maksimum kalite değerini gösteriyordur diğer azalan kalite seçenekleriyle birlikte. Bunun gibi kendi video oynatıcısı olan tarayıcılar hep bu şekilde olacaktır. İşte o zaman da video playeri kapatıp sayfadaki video player kullanılmalı eğer cihazda upscale özelliği varsa o zaman onda sorun olmaz. Çünkü zorunlu değil kendi (otomatik devreye girip kullanma seçeneği sunan) video oynatıcısını kullanmak.
Keşke istediğiniz gibi bir tarayıcı önermiş olsaymışım. Bu da benim kusurum olsun. Elimde kullandığınız gibi bir tv box olsaydı muhtemelen ben de sizin aradığınız gibi bir tarayıcı arardım, belki de şimdiye bulmuştum ;)
:) yardımseverliğin yeter @m3ulistebakicisi keşke herkes sizin gibi iyi niyetli olsa. çok teşekkür ederim bulmuş kadar oldum 🙏🏻

bir de @dehakan7 hocam verdiğiniz tarayıcının içersinde yerleşik temel özelliklerde bir iptv oynatıcı da mevcut bakarken fark ettim şimdi

:) yardımseverliğin yeter @m3ulistebakicisi keşke herkes sizin gibi iyi niyetli olsa. çok teşekkür ederim bulmuş kadar oldum 🙏🏻

bir de @dehakan7 hocam verdiğiniz tarayıcının içersinde yerleşik temel özelliklerde bir iptv oynatıcı da mevcut bakarken fark ettim şimdi
Hahaha IPTV çok iyiymiş ya. Keşke Browser uygulaması gibi bunda da telefondan kontrol şansı da olsaydı adres yazarken ayrıca Bluetooth klavye ile bağlanmazdım ama IPTV olayı gerçekten de iyi. Tek bir liste sınırı yok. Fakat televizo ile patron'un spor linkini açtığımda tüm kanallar görünürken bunda sadece 3 kanalı listeledi. Farklı bir m3u listesi yükledim bir hayırseverinkini yani onda tüm kanal ve kategoriler açıldı. Listedeki malum kanallar ve yetkişkin içerikler de vpnsiz açıldı. Sanırım bu da referrer yoksa kanalları listelemiyor listede ekli bile olsalar.
Ayrıca youtube sayfası çok geç açıldı bende. Erişim engeli gelmiş gibi duruyor en başta sonra açılıyor ama reklam engelleme özelliği orada çalışmıyor;)

Ayrıca genelde dizi izlediğim sayfaya girdiğimde videolar açılmadı, kullanıcı ayarlarından Chrome Desktop seçince açıldı fakat kendi video playeri yok sayfanın kendi oynatıcısı ile açıldı. Kumandayı mouse gibi kullanarak yönlendirebiliyorum sadece.

Özetle bir tarayıcı olarak M3U ve xtream girilerek izlemek için IPTV oynatıcı özelliği dışında benlik değilmiş. Sağ sol kanal listesini açıyor, yukarı aşağı ise kanal değiştiriyor. Başka hiçbir kontrol özelliği yok. Sizin ihtiyacınızı görebiliyorsa ne güzel ;)
Ekli dosyayı görüntüle IMG20241122013305.jpg

Rica ederim önden buyrun faydalanma değil destek olarak görüyorum ;)

Çok sevindim ipt tv olayına ben o kadar incelemedim film izlemek için kullanıyorum şimdilik sorun çıkarmadı ama alternatiflere her zaman açığım ;)

Bu mesaj yeni mi?

Ben bu mesajı bir ay önce de gördüm gibi hatırlıyorum :unsure:

Geri