Relax Maxtv uygulama

BlueMoon

Üye
Konular
1
selamlar sevgili arkadaşlar hepinize buraya yeni katıldım beni buraya kabul eden yöneticilere de ayrıca çok teşekkur ederiyorum arkadaşlar ben 1-2 ay öncesine kadar relax yayınlarını maxtv uygulamasından izliyordum yeni bir güncelleme gelmis ama uygulamayı güncelleme ile ilgili sorun yaşadım maxtv nin güncel sürümü elinde olanlardan yardım istiyorum yada nereden indirebiliriz bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar selamlar yardımlarınızı bekliyorum

selamlar sevgili arkadaşlar hepinize buraya yeni katıldım beni buraya kabul eden yöneticilere de ayrıca çok teşekkur ederiyorum arkadaşlar ben 1-2 ay öncesine kadar relax yayınlarını maxtv uygulamasından izliyordum yeni bir güncelleme gelmis ama uygulamayı güncelleme ile ilgili sorun yaşadım maxtv nin güncel sürümü elinde olanlardan yardım istiyorum yada nereden indirebiliriz bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar selamlar yardımlarınızı bekliyorum
Bu ücretli hale gelen max tv mi acaba?

Oyla 0
hangi maxtv hocam relax paneldenmi bahsediyorsunuz ?

Oyla 0
Arkadaşlar uygulamada dns patlaması kulanıcı adı password gibi sorun yok uygulamaya güncellme gelmiş güncell olanı bulamıyoruz bir umut aranızda bilgisi olan vardır diye buraya katıldım

Oyla 0
buradan indirip test edebilirsiniz
edit:
Bu bildigimiz Xciptv iptv playerin 5.0.3 sürümünü kullanan , panel için uyarlanmış bir uygulama.
'' '' diye bir yere bağlanmaya çalışıyor ama, bağlanamıyor. bu yüzden uygulama açılmıyor ( ben de böyle ) ve bizi atıyor. yine de uzman görüşü almak gerekir.

Oyla 0
buradan indirip test edebilirsiniz
Ben de inceledim, tekkan ustanın söyledikleri doğru. Bağlanmaya çalıştığı domain yaklaşık 1 ay önce uçmuş.

Bu şekilde temelinde XCIPTV olan ve farklı paneller entegre edilmiş bir çok apk var, bunu para karşılığı bir hizmet olarak sunuyorlar diye biliyorum.
XCIPTV'nin kendi apk'sını kurup bilgilerinizi (panel-url/user/pass) girerek aynı şekilde kullanabilirsiniz.
Ama "Bu uygulamaya ben sadece user/pass giriyordum" derseniz, orada mevzu tıkanıyor çünkü uygulamanın panel url'sini aldığı domain ölmüş.
2 seçenek kalıyor, ya güncel versiyonu bulacaksınız ya da panel url'sini kendiniz bularak XCIPTV uygulamasından kullanacaksınız.
Ben yaptığım araştırmada yeni versiyona dair hiçbir şey bulamadım maalesef. Max Tv Pro adında bir tane var fakat aradığımız değil.

Oyla 0
Ben de inceledim, tekkan ustanın söyledikleri doğru. Bağlanmaya çalıştığı domain yaklaşık 1 ay önce uçmuş.

Bu şekilde temelinde XCIPTV olan ve farklı paneller entegre edilmiş bir çok apk var, bunu para karşılığı bir hizmet olarak sunuyorlar diye biliyorum.
XCIPTV'nin kendi apk'sını kurup bilgilerinizi (panel-url/user/pass) girerek aynı şekilde kullanabilirsiniz.
Ama "Bu uygulamaya ben sadece user/pass giriyordum" derseniz, orada mevzu tıkanıyor çünkü uygulamanın panel url'sini aldığı domain ölmüş.
2 seçenek kalıyor, ya güncel versiyonu bulacaksınız ya da panel url'sini kendiniz bularak XCIPTV uygulamasından kullanacaksınız.
Ben yaptığım araştırmada yeni versiyona dair hiçbir şey bulamadım maalesef. Max Tv Pro adında bir tane var fakat aradığım
arkadaşlar her şey olabilir dedikleriniz doğrudur benim naçizane fikrim ve düşüncelerim bir uygulamaya yeni sürüm geldiğinde mevcut sürüme giremiyorsunuz dimi ortadaki daire dönüp duruyor bu uygulama çalıştığı dönemde ayarlarını kurcalarken update ye tıklamıştım bir kaç defa en son tıklamalarımda yeni bir sürümün olduğu uyarısını verdi güncelle dediğimde ne hikmetse mevcut değil uyarısı verdi hem telefonda hem tv box ta kime denk gelirse bu uygulamanın güncel versiyonu ve bizlerle paylaşırsa seviniriz herkese teşekkürler

Oyla 0

Konuyu görüntüleyenler

Geri