Yardım Ekran koruyucu arıyorum yardım lütfen...

dehakan7

Müdavim
Konular
352
Bir videoda görmüştüm ismini aldım ama full versiyonunu bir çok siteden denedim bulamadım,

Uygulama ismi : 3D Desktop Aquarium ScreenSaver 1.1DX for Windows

sitesi

1732217563510

Site ismi ve sloganı çok içten. Gereksiz işlerin bayrak tutanıyız demişler resmen ;))

Bir videoda görmüştüm ismini aldım ama full versiyonunu bir çok siteden denedim bulamadım,

sitesi

Ekli dosyayı görüntüle 860
Bunlar da bana 90'ları hatırlatıyor, ekran koruyucu kaldı mı hala :)

Crack olayına da uzun zamandır girmiyorum aslında. Turktorrent'ten bakayım var mı bir şey.

Edit: Turktorrent'e baktım ve en son 2020'de benzer bir uygulama paylaşılmış 😬

Evet çok eski ama çok gerçekçi bir görüntüsü var, kaliteli olmasa zaten hiç uğraşmazdım bende.

Trial versiyonun sorunu tüm balıkların olmaması falan mı?

Bu forumda 44mblık bir arşiv var sanırım uselesscreations ekran koruyucuları diye geçiyor. Hepsi kayıtlı gibi gösterilmiş diye de bir ibare var. İşinize yarar mı?

Bu forumda 44mblık bir arşiv var sanırım uselesscreations ekran koruyucuları diye geçiyor. Hepsi kayıtlı gibi gösterilmiş diye de bir ibare var. İşinize yarar mı?
Evet full olanını arıyorum bakayım onada...

Üyelik gerektirdiği için bakamadım yani indirme linki çalışıyor mu vb ama anladığım kadarıyla eğer iniyorsa inen dosyayın kopyalanıp ekleneceği bir dizin var öyle olunca da tüm akvaryumlara erişilebiliyor olması lazım bahsedildiği gibi kayıtlı olarak görünüyorlarsa.

Üyelik gerektirdiği için bakamadım yani indirme linki çalışıyor mu vb ama anladığım kadarıyla eğer iniyorsa inen dosyayın kopyalanıp ekleneceği bir dizin var öyle olunca da tüm akvaryumlara erişilebiliyor olması lazım bahsedildiği gibi kayıtlı olarak görünüyorlarsa.
Evet üyelik durumu var bakıcam onada birazdan teşekkürler :)

sitesi

Ekli dosyayı görüntüle 860

Abi bu da güzel duruyor tam istediğin gibi mi bilmiyorum ama bi bak istersen

Siteye üye oldum ama onay maili gelmiyor epey uğraştım bekledim, sonuç hüsran site sahipsiz kalmış galiba :)

Bunlar da bana 90'ları hatırlatıyor, ekran koruyucu kaldı mı hala :)

Crack olayına da uzun zamandır girmiyorum aslında. Turktorrent'ten bakayım var mı bir şey.

Edit: Turktorrent'e baktım ve en son 2020'de benzer bir uygulama paylaşılmış 😬
Üstad, tica etsem TütkTorrent için Davetiye ayarlayabilir misin?

Siteye üye oldum ama onay maili gelmiyor epey uğraştım bekledim, sonuç hüsran site sahipsiz kalmış galiba :)
Ben üye oldum hemen geldi mail ama rapidshare linki verilmiş ve tıklayınca bağlantıya ulaşılamıyor dedi, silinmiş muhtemelen normal olarak 16 sene geçmiş.

Geri