Ultra surf vpn apk dosyası (premium aktif)

Öncelikle teşekkürler @theperfectstrom 🖐️

Ben telefonsa Express VPN kullanıyorum ama mobil uygulama olduğu için Mi Stick 4k'ya yüklemiş olsam da hem dikey konumda açılması hem de uygulamalar altında değil diğer uygulamaları göster deyince sistem uygulamaları altında bulup açmak zorunda kalmak (Projectivy Launcher kullanmadığım için) ufak bir sıkıntı ;) Yoksa kullanımını ve hızını beğeniyorum ben de.
Bunu TvBox cihazına kurup denersen eğer aynı şekilde mi çalışıyor onu da paylaşırsan sevinirim.

Öncelikle teşekkürler @theperfectstrom 🖐️

Ben telefonsa Express VPN kullanıyorum ama mobil uygulama olduğu için Mi Stick 4k'ya yüklemiş olsam da hem dikey konumda açılması hem de uygulamalar altında değil diğer uygulamaları göster deyince sistem uygulamaları altında bulup açmak zorunda kalmak (Projectivy Launcher kullanmadığım için) ufak bir sıkıntı ;) Yoksa kullanımını ve hızını beğeniyorum ben de.
Bunu TvBox cihazına kurup denersen eğer aynı şekilde mi çalışıyor onu da paylaşırsan sevinirim.
Denedim :) ilk ekran dikeye geçti sonra da komple siyaha.döndü. aşağı tuşa bastım ok ledim bağlandı ama ekran simsiyah. biraz şansa çalıştı diyebilirim.
yukarda vpn işareti çıktı. sorun sadece siyah ekranda çalışması oda şansa tutturursanız :( Denediğim cihaz mi stick 4k Projectivy Launcher yüklü.
Farklı cihazlarda ne yapar bilemiyorum.

Denedim :) ilk ekran dikeye geçti sonra da komple siyaha.döndü. aşağı tuşa bastım ok ledim bağlandı ama ekran simsiyah. biraz şansa çalıştı diyebilirim.
yukarda vpn işareti çıktı. sorun sadece siyah ekranda çalışması oda şansa tutturursanız :( Denediğim cihaz mi stick 4k Projectivy Launcher yüklü.
Farklı cihazlarda ne yapar bilemiyorum.
Anladım zahmet oldu teşekkürler. O halde en azından bu versiyonu, belki TV box için olan da vardır, aynı benim kullandığım Express VPN gibi çalışıyor Android tv box üzerinde. Projectivy ekranında mobil uygulamalar sırasında görünüyordur bu da. Bir de sadece kumanda ile kontrol etmesi zorsa aman aman ;) Yani istediğin yere gitsen de gittiği yeri görmeden tahminen basılıyorsa... Zira benim uygulamadan ülke seçerken istediğime denk getirmek için bas kullanırken gör değilse diğerine bas gibi deniyorum;)) Sırf kullanırken özellikle Bulgaristan'ı seçince diğerlerine göre daha verim aldığım için o da.

Anladım zahmet oldu teşekkürler. O halde en azından bu versiyonu, belki TV box için olan da vardır, aynı benim kullandığım Express VPN gibi çalışıyor Android tv box üzerinde. Projectivy ekranında mobil uygulamalar sırasında görünüyordur bu da. Bir de sadece kumanda ile kontrol etmesi zorsa aman aman ;) Yani istediğin yere gitsen de gittiği yeri görmeden tahminen basılıyorsa... Zira benim uygulamadan ülke seçerken istediğime denk getirmek için bas kullanırken gör değilse diğerine bas gibi deniyorum;)) Sırf kullanırken özellikle Bulgaristan'ı seçince diğerlerine göre daha verim aldığım için o da.
Tahminlerin doğru çıktı :)Evet mobil uygulamalara attı direk. ekran görünmediği için bölge de seçemedim doğal olarak.sorunsuz düzgün çalışan vardır belki araştırmak lazım.

Bu arada ilginçtir telefona kurmak istediğimde daha önce hiç kurmamama rağmen güncellemek ister misiniz diye sordu evet desem de paket yükleyici hatası verdi.
Telefonun dosya yöneticisinde kurulu APK dosyaları arasında kurulmuş gibi gösteriyor olsa da yüklü uygulamalar da görünmüyor adı. APK Extractor ile de baktım telefonda böyle bir uygulama yok. Aynı isimde herhangi bir uygulamaya bile yok ;) Resmen ghostbumb.

Hahaha buldum sorunu ;)

Bendeki Express VPN ile senin paylaştığın aynı App kodu etiketine sahipmiş. Yani ben bilmeden senin paylaştığının kullanımını yazmışım aslında. Daha da doğrusu ikimizde aynı uygulama için yorum yapmışız, farklı versiyonlarını sadece.
Gerçekten de ilginç bir tesadüf.

Screenshot 2024 11 21 19 27 24 74 1b600ea543217df58990258d646c481f

O halde başkalarının da başına gelirse diye şöyle diyebiliriz:
Express VPN kullanırken UltraSurf VPN kurmak isterseniz veya tam tersi durumlarda ya boşuna denemeyin ya da önce kurulu olan farklı isimdeki uygulamayı kaldırıp öyle kurun.

Expressvpn ile ultrasurf farkı nedir? Mor vpn icin

Benim tavsiyem ProtonVPN kullanmanız yönünde olur. Ücretsiz sürümü bile işinizi görür.

Konuyu görüntüleyenler

Geri