Ses var Televizyon görüntüsü gelmiyor

Bu şekilde bilemeyiz.

Televizyonu arka tarafında açma tuşu var ona basınca alt tarafta kırmızı ışık yanıp sönüyor televizyona görüntü gelmiyor televizyonun fişini çıkarıp taktım 10 dk gibi bir sürede bekledim ama sorun düzelmedi

Nasıl bilmen gerek
Nasıl oldu , ne zaman gitti , neden gitti , televizyon markası nedir , en son nezaman çalışıyordu , kablolarda bir oynama oldumu , elektrik gidip geldimi , yere mi düştü ? biraz açıklama lazım yani .

2 3 gün önce elektrik gidip gelmişti o sıra ekranda yine aynı şekilde görüntüde sorun olmaya başladı ses vardı görüntü yoktu dün çalışıyordu gayet güzel sabah görüntü tamamen yoktu şimdi görüntü yok Televizyon markası tvision

2 3 gün önce elektrik gidip gelmişti o sıra ekranda yine aynı şekilde görüntüde sorun olmaya başladı ses vardı görüntü yoktu dün çalışıyordu gayet güzel sabah görüntü tamamen yoktu şimdi görüntü yok Televizyon markası tvision
Ses var ise herhangi bir ışık kaynağı ile panele bakınız. görüntü var ise geçmiş olsun arka aydınlatma ledleriniz gitmiş yada besleme kartında bir arıza meydana gelmiştir.

cihazinin led isiklari yanmis reis sana tamirci yolu göründü

Bak şimdi anlaştık işte . bu kırmızı ışık yanıp sönmesi daha önce varmıydı ? kumanda ne durum da ? var mı yani ?

Evet vardı kumanda bozuk arkasındaki açma tuşundan kapatıp açıyordum

Led ler gitmiştir
4 ay önce kondensator değişikliği ile 3000 TL ödedim

Evet vardı kumanda bozuk arkasındaki açma tuşundan kapatıp açıyordum
1-Arkadaki açma-kapama tuşu da bozulmuş olabilir.
2- Arkadaşların dediği gibi ledler patlamıştır. ( sen seversin ) :)
3- Tv nin bulabilirsen kumandasını al ve açmaya çalış.
4- Sonra tekrar konulaşım.
5- Tamam mı ?

Televizyonu açamaya çalışırken görüntü ışık patlaması.gibi bir görüntü gelemeye çalışıyor ama sonra görüntü yok

Açma kapama tuşu bozuk değil bozuk olsa televizyonun altındaki ışık tuşa basınca altındaki ışık yanıp Sönmezdi

Televizyonu açamaya çalışırken görüntü ışık patlaması.gibi bir görüntü gelemeye çalışıyor ama sonra görüntü yok
Tamam , ledler son nefesini veriyor demek ki . telefonunun led fenerini aç , tv açıkken ekrana tut oynayan bir görüntü var mı bak .

Konuyu görüntüleyenler

Geri