Televizo full türkçe 1.9.6.50 apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.)

Bilmiyorum, sadece kullanıyorum.
Modlu olup olmadığını nasıl anlarım?
Ve dediğim gibi nereden indirip yüklediğimi de hatırlamıyorum.
Ayarlar simgesine tıklayın , en aşağıya doğru inin . versiyon ne yazıyor eksiksiz bize söyleyin. ( premium yazması lazım )

Ayarlar simgesine tıklayın , en aşağıya doğru inin . versiyon ne yazıyor eksiksiz bize söyleyin. ( premium yazması lazım )
Ok: “ Televizo versiyon 1.9.8.2-g “ , premium yazmıyor, sadece bu. Modlu muymuş?

Google tv kanal değiştirme tuşlarını değiştirmek istiyorum mesela
Televizo'da iki türlü kanal değişimi mevcut zaten . Sağ-sol yön tuşları , ch+ch-,pg+pg-. hangi tuşa atama yapacaksınız merak ettim. Bu arada kumanda tuş ayarı özelliği yoktur :)

Yo önerim o değil. Elinizdeki son sürüm ama premium değil. O hali size yetiyor ise modlu eski sürüm yüklemeyin. Ayrıca Premium sürüm tek sefer ve 5 kullanıcılı fiyatıdır. Çok hesaplı.
Peki, ilginiz için çok teşekkürler.

Web sitesi satın almak için buraya yönlendiriyor , doğrumudur?
Hatırladığım kadarıyla ben telefon üzerinden uygulama içinden almıştım. Bu uygulama televizo hesap yönetimi ile ilgili görünüyor. Yani bu uygulama da pro sürüme yükseltebilir açıklamasına göre gama dediğim gibi ben uygulama içinden aldım.Screenshot 2025 05 19 18 53 31 270 comandroidvending edit

Gönderdiğiniz linkteki uygulamayı tekrar inceledim, televizo'yu proya yükseltmek ve hesap yönetimi için diyor.

Sitesin de yazan bu

Premium sürümünü edinin​

Premium versiyonunu Google Play Store üzerinden uygulamasından satın alabilirsiniz .

Konuyu görüntüleyenler

Geri