Televizo full türkçe 1.9.6.50 apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.)

hepsi çalışıyor, ama hergün otomatik güncelkemiyor
Ayarlardan güncellemeyi "uygulama başlangıcında" olarak seçin, kullanacağınız listeyi tıkladığınızda , güncellemesini yapar. Bahsedildiği gibi listeler toptan otomatik olarak güncellenmez ,siz listeyi kullanmaya başladığınızda o liste güncellenir

En iyisi diyebilirim buraya geldiğimde biri paylaştı o gün den beri kullanıyorum telefon da daha çok işe yarıyor gürültülü ortam da sesi arttırma özelliği var istediğin palayeri seçip yayın açabiliyorsun çoğu listeyi açıyor

Ayarlardan güncellemeyi "uygulama başlangıcında" olarak seçin, kullanacağınız listeyi tıkladığınızda , güncellemesini yapar. Bahsedildiği gibi listeler toptan otomatik olarak güncellenmez ,siz listeyi kullanmaya başladığınızda o liste güncellenir
Bazen uygulamayı günde 20 kere açıp kapatabiliyoruz ,30 mb'lık bir listeyi her seferinde yüklenmesini beklemek can sıkıcı olabiliyor. saat başı güncellenmeyen listeler dışında hepsini 'asla' seçiminde bırakmak, kısa boyutlu listeleri ya 'bu' seçenekte yada 'manuel' yapmak daha kullanışlı olabilir. en azında ben böyle yapıyorum.
Üstte anlattığım şeyler 'Hergün' seçeneği için geçerlidir.

Yeri gelmişken söylemek'de fayda var. Televizo'nun en büyük ( - ) si diğer uygulamaların 10sn içinde yüklediği yüksek boyutlu listeleri , dakikalarca yükleyememesi. Bunun haricin'de en hızlı en stabil uygulama.

Yeri gelmişken söylemek'de fayda var. Televizo'nun en büyük ( - ) si diğer uygulamaların 10sn içinde yüklediği yüksek boyutlu listeleri , dakikalarca yükleyememesi. Bunun haricin'de en hızlı en stabil uygulama.
Hangisi 10 sn de yüklüyor ki

Hangisi 10 sn de yüklüyor ki
iptv extrema bunda epg yi kapatirsan 50 mb dosyayi bile 1dk gibi kisa surede yukluyo ve ultimate iptvplaylis loader bundada ayni epg kismini kapali tutarsaniz bu daha hizli yukleme yapiyo ben sirf bu sebebden televizoyu github linkleri icin tutuyom

programı kurdum teşekkürler ama elimde liste yok özelden veya burdan liste link vs atabilecek varmı konuya yabancıyım spor kanalları canlı tv vs ile işim yok diğer film dizi kanalları olursa iyi olur

programı kurdum teşekkürler ama elimde liste yok özelden veya burdan liste link vs atabilecek varmı konuya yabancıyım spor kanalları canlı tv vs ile işim yok diğer film dizi kanalları olursa iyi olur
Üstad burayı bir incele istersen.

bu ayar ne işe yarıyor ?
Yapay zeka bunları söyledi :)

• Aynı kanalın farklı kaynaklardan gelen yayınları (örneğin birden fazla M3U listesindeki aynı kanal) birleştirilebilir.
  • Kanalın ismi, logosu veya EPG verileri farklı olsa bile, tek bir kanal altında toplanarak daha düzenli bir liste oluşturulabilir.
  • Özellikle EPG verileri eksik olan kanallara doğru rehber bilgisi atanabilir.
  • Kullanıcı deneyimini geliştirir, çift kanal veya boş rehber verisi gibi sorunları azaltır.

Yani, kanal bağlama sayesinde karışıklık önlenir ve izleme deneyimi daha akıcı hale gelir.

1.9.8.2-g
9108 kanal, Türkçe.
Bendeki, ama nereden indirdiğimi hatırlamıyorum.

Bu televizoda kumanda tuş ayarı değişimi var mı

Konuyu görüntüleyenler

Geri