X GRUP -TVX+ YAYINDA

Herkese merhaba ;

Yarım kalan bir hikayeyi tamamlamak adına tekrardan geri döndük. Bu sefer tek kişi değil güzel bir ekip halinde karşınıza çıkıyoruz.

Biliyorsunuz ki bazı ilkleri biz yaptık, Vavoo m3u listesi, Ham gerçek 4k yayın desteği yüksek bitrate değerlerine sahip.

Sıfırdan kodladığımız uygulama ile karşınıza çıkmak istiyoruz, peki tam olarak neler sunuyoruz ?

24-160 saat geri sarmalı yayın desteği, neredeyse tüm kanallar da dvr desteği var.

Malum kategori olarak Platformun kendisine ait, orjinal yayınlar. ileriye dönük olarak 4k servisi yine aktif olacak.

Belgesel kanalları Platformların orjinal yayınları olup direkt platformdan gelmektedir.

Ayrıca Canlı Tv kanalları için Favorilere ekleyip kendi listenizi oluşturma gibi bir avantajınız da bulunuyor.

Yaklaşık 8 bine yakın film arşivi bu her geçen gün artmaya devam ediyor.

Tüm platform dizileri hazır lakin tasarımı üzerinde çalıştığımız için henüz uygulama içerisinde aktif değil, dublaj ve altyazı çeneği ile izleyebileceksiniz.

Uygulama tasarım kısmını kolay olması için basit sade bir arayüz tasarımına gittik. Telif gibi sorunlardan kaçmak içinde farklı koruma sistemleri inşa ettik.

Bir kaç görsel ve İndirme bağlantılarını bırakıyorum. Keyifli seyirler..

Not: Apk boyutunun yüksek olması, eklentiler ve güvenlik sistemleri içindir.

Ekli dosyayı görüntüle 7870Ekli dosyayı görüntüle 7871Ekli dosyayı görüntüle 7872

Xgroup : XByte-XReo-Wonka.
Arayüz gayet başarılı ve etkili olmuş, tebrikler 👏
Çok iyi olmuş, Ellerine sağlık

Emeğe saygı, teşekkürler. Benim kumandam da canlı yayında kanal tuşları çalışmadı, bir de ekran yeniden boyutlandırma mevcut değil herhalde, zamanla gördüğümüz eksikleri bildiririz daha mükemmel hale gelir.

Emeğe saygı, teşekkürler. Benim kumandam da canlı yayında kanal tuşları çalışmadı, bir de ekran yeniden boyutlandırma mevcut değil herhalde, zamanla gördüğümüz eksikleri bildiririz daha mükemmel hale gelir.
Ekran yeniden boyutlandırmadan kastınız nedir hocam, Giriş ekranından mı bahsediyorsunuz ?

Selamünaleyküm hocam sizi buralarda tekrar görmek çok güzel. Ellerinize emeğinize sağlık, bir soru soracağım, dünya kanalları ve dünya spor eklenebilir mi? Eğer olursa müthiş olur. Başarılarınızın devamını dilerim kolay gelsin 🫡🫡

Rica ederiz, keyifli seyirler
Hocam bir önerim var tabi bu benim önerim bunu tvBOX tarzını Çevirme ihtimaliniz yok mu çünkü niye TV’de uygulamanın üzerinde görünmüyor sadece bir önerim böyle olursa daha mükemmel olmaz mı
Tekrar söylüyorum uygulama mükemmel ellerinize sağlık

Hocam bir önerim var tabi bu benim önerim bunu tvBOX tarzını Çevirme ihtimaliniz yok mu çünkü niye TV’de uygulamanın üzerinde görünmüyor sadece bir önerim böyle olursa daha mükemmel olmaz mı
Tekrar söylüyorum uygulama mükemmel ellerinize sağlık
Hocam kodu eklemeyı unutmuşuz, Tvbox ıcın tamamen uyumlu ama launcher olmadan gozukmesı ıcın bır kod eklememız gerekıyor sonra kı guncelleme de ekleyecegız.

Hocam kodu eklemeyı unutmuşuz, Tvbox ıcın tamamen uyumlu ama launcher olmadan gozukmesı ıcın bır kod eklememız gerekıyor sonra kı guncelleme de ekleyecegız.
Teşekkür ederim
LAUNCHER Kullanmadamıza gerek kalmazsa sevinirim teşekkür ederim

Konuyu görüntüleyenler

Geri