Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sizde acikmi aceba ?Modeminizi kapatin 5 dakika sonra tekrar acin vavoo da oluyor boyle sorunlar
Kurcaladim bende gittiler VPN bile açmaz oldu.
Türk Telekom kullaniyon demiKurcaladim bende gittiler VPN bile açmaz oldu.![]()
Hayır ben yurt dışındayım VPN siz gayet güzel izliyordum biraz kurcalayim felan derken kanallar acilmaz olduTürk Telekom kullaniyon demi
Vavoo kullaniyorsan bundlle kurulduktan sonra bozulabilir veya ön bellegini silmis olabilirsin on bellegi sildiysen tekrar kurman gerekHayır ben yurt dışındayım VPN siz gayet güzel izliyordum biraz kurcalayim felan derken kanallar acilmaz oldu
Vavoo dosyasi referer olmadan wuffy player 3.5.7 uni apk turknet vpnsiz acik bende istersen yollayim dosyasini dene belki acarKurcaladim bende gittiler VPN bile açmaz oldu.![]()
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bu linki tikla kopyala yapistir Televizio player
Teşekkür ederim sanırım geçici bir ban.yendim sanirim girmiyorZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bu linki tikla kopyala yapistir Televizio player