Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Evet calismasa niye paylaaamÇalışıyor mu
S.a. ustam. Atmışsınız saolun. Emeğinize sağlık. Fakat username ve password unu koysaymışsınız ne güzel olurmuş
En iyisi 24 saat dayanirYeni link;Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Abim ozum Azerbaycanliyam sene yalan sozum yoxdubir şey generate ettiğin falan yok, oradan buradan çalanlardansın sen de.
başkalarının paylaştığını çalıyorsanız nereli olduğunuzun bir önemi yok isterseniz aynı köylü olalım, buraya attığınız, konu açarak paylaştığınız linklerin hepsi başka gruplarda paylaşılmış linkler,Abim ozum Azerbaycanliyam sene yalan sozum yoxdu
bir de başkalarına "ordan burdan telegramdan almıyorsun dimi" diye soruyorsunuz, mevlana'nın güzel bir sözü var "ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol" diye, biraz daha uğraşıp kendi emeğinizle bir şeyler yapabilirsiniz.Ordan burdan telegramdan almiyosun dimi sen generateliyon ben kendim yapiyom yabi bu suer ve pass kendin yapiyosan helal
BEnim kardesim linkler ne diyonbaşkalarının paylaştığını çalıyorsanız nereli olduğunuzun bir önemi yok isterseniz aynı köylü olalım, buraya attığınız, konu açarak paylaştığınız linklerin hepsi başka gruplarda paylaşılmış linkler,
bir de başkalarına "ordan burdan telegramdan almıyorsun dimi" diye soruyorsunuz, mevlana'nın güzel bir sözü var "ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol" diye, biraz daha uğraşıp kendi emeğinizle bir şeyler yapabilirsiniz.
işi bilmeyeni kandırabilirsiniz sadeceBEnim kardesim linkler ne diyon
Sanada iyi yalanlar bosuna yazma telegramdasin anladik ne kadar yazdinişi bilmeyeni kandırabilirsiniz sadece
az çok bu işlerden anlayan birisi link çaldığınızı anlar, kolay gelsin