tekkan
Paylaşımcı
- Konular
- 53
5-10 tane denedim açılıyor , sorun görünmüyor.Listedeki filmler açılmıyor. galiba vpn istiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
5-10 tane denedim açılıyor , sorun görünmüyor.Listedeki filmler açılmıyor. galiba vpn istiyor
Bende vpnsiz açıyorListedeki filmler açılmıyor. galiba vpn istiyor
Buradaki dosyayı indirin, dosya olarak ekleyinTelevizo ya nasıl ekleyebiliriz listeyi
Ekli dosyayı görüntüle 7714
televizo da bunlar çıkıyor olmuyor hangisi yada farklı bir yöntemmi olacak
bilmemezlik ne zor beceremedik
sayenizde işlem tmm tşk ler
telegramın linkini rica etsemYok hazır birinden gördüm telegramdan.
kekikakademi telegram grubunda rastgele birsi atmıştı. Şimdi pek m3u paylaşılmıyor, zaten sohbet 24 saatte bir siliniyor orda.telegramın linkini rica etsem
Ben devamlı bu prgramı kullanıyorum.Send to files ile Android tv ye atarken hata veriyor acaba çözümünü bilen var mı teşekkürler
İkiye bölünmüş şekildeMerhaba, bu dosyayı ikiye bölme durumu olabilir mi? Benim kullandığım iptv programı 1 MB dan büyük dosya kabul etmiyor..
Attığım zaman böyle bir hata veriyor hocamBen devamlı bu prgramı kullanıyorum.
Hatayı tam söylersen yardımcı olabilirim.
Öncelikle tlf. ekranda dosya göndereceğin android box veya TV yi görüyor musun,
Daha önce bağlandığı için görünüyor ve fakat bağlı değilse, android box veya TV de de programı açmış olmalısın.
Dosyayı URL olarak paylaşmanız mümkün mü acabaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
7382 Film
Daha önce hiç dosya aktarmış mıydınız.Attığım zaman böyle bir hata veriyor hocam
Evet hep kullandığım bir program. İlk defa böyle bir hata verdi. Telefondan USB ye atıp Tv ye attım dosya 0 mb gözüküyor o şekilde de yükleyemedim maalesef.Daha önce hiç dosya aktarmış mıydınız.
Sanki Send Files to TV programının dosya kaydetme izni yok gibi, kontrol eder misiniz?
İndirdiğiniz dosya 0 mb görünmüyor değil mi telefonunuzda?Evet hep kullandığım bir program. İlk defa böyle bir hata verdi. Telefondan USB ye atıp Tv ye attım dosya 0 mb gözüküyor o şekilde de yükleyemedim maalesef.