Net Tv Güncellemeler "Son Eklenenler"

Adnan K. 

SaLuTe
Moderatör
Konular
184
Bundan böyle Net Tv programına ait her türlü güncelleme, kanal,film,dizi ekleme vb. bilgilendirmeler bu başlık altından yapılacaktır.

Net Tv Programını indirmek için linklerimiz;

1747490066413

Son düzenleme:
Yeni Eklenenler:

Canlı Kanallar: Tna Wrestling, Tnt Usa, Tele1

Film-Dizi:

Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya

1746906659689

Barda 2
1746906707113
Prens 3.Sezon 1.Bölüm
1746906750814

"Kıyamet Z: Sonun Başlangıcı" Net Tv'de​

Dünya, kuduz benzeri bir hastalığın pençesine düşmüştür ve bu salgın hızla yayılmaktadır. Herkes gibi Manel de bu ölümcül tehlikeden korunmak için kendine bir sığınak bulmuştur. Ancak dış dünyadaki tehditlerin giderek artması ve kaynakların tükenmesi, onu saklandığı yerden ayrılmak zorunda bırakır.
1746965459528

Çalışmayan kanallar düzeltildi... Eklenen kanallar: Bein Box Office 1, Bein Box Office 2, Bein Box Office 3, Bein Movies Action, Dizi Smart Premium, Sinema 1001, Sinema 1002, Disney Channel

Barda 2 'den sayende haberdar oldum üstad , eline sağlık.

Alien: Romulus Filmi eklendi.
Alien: Romulus, kendilerini evrendeki en korkunç yaşam formuyla karşı karşıya bulan bir grup gencin yaşadıklarını konu ediyor. Uzay sömürgecileri Rain, Andy, Tyler, Kay, Bjorn ve Navarro, görünüşte tamamen terk edilmiş gibi gözüken bir uzay istasyonunda bir şeyler bulma umuduyla arama yapar.
1747218032132

teşekkürler elinize sağlık. bir sorum olacak. ileride uygulamanın kendi kendini güncelleyebilmesi konusunda da çalışma yapılacak mı acaba?

teşekkürler elinize sağlık. bir sorum olacak. ileride uygulamanın kendi kendini güncelleyebilmesi konusunda da çalışma yapılacak mı acaba?
Teşekkür ederim. Uygulama çıkalı henüz bir ay kadar oldu, hiç güncelleme olmadı. İlerleyen günlerde ilk güncellemesi olacak. Çok fazla güncelleme olmayacağını düşündüğümden dediğiniz gibi bir düşüncem olmadı.

Prens 3. Sezon 2. Bölüm Eklendi.
1747393599831

İndirdim denedim ve sildim çünkü mause ile kontrol ediliyor ama kumanda desteği yok. İçerik şimdilik az geldi bana kısaca bana hitap etmedi ama yine de her şeye rağmen emeğe saygı.

Yeni Eklenen Filmler;

Lost Bullet 3​

Güney Fransa'nın güneşli ve sakin atmosferinde, macera dolu bir hayat yaşayan Lino'nun hikayesine tanık oluyoruz. Lino, bir zamanlar suç dünyasının karanlık sularında yüzmüş eski bir mahkumdur. Onun yetenekleri; hız, cesaret ve ustalıkla birleştiğinde, onu mükemmel bir kaçış şoförü yapmıştır.
Lost bullet

iRehine​

Amsterdam'ın kalbinde, yoğun bir alışveriş merkezi atmosferi içinde, bir Apple Store'a silahlı bir saldırgan girer. Bu beklenmedik olay, şehirde büyük bir paniğe yol açar. Polis, hem içeridekilerin güvenliğini sağlamak hem de saldırganı ikna etmek için zamana karşı bir yarışa başlar.
Irehine

Kurşun Asker​

Bokushi, ABD savaş gazileri için onların hayatlarında yeni bir "amaç" ve ileriye dönük bir yol bulmalarına yardımcı olmayı hedefleyen özel bir program sunuyor. Bu program, gazilere savaş sonrası yaşamlarında yön bulmaları için bir alan sağlarken, onları aynı zamanda fiziksel ve zihinsel olarak da güçlendiriyor.
Kurun asker

A Working Man​

Orduyu bırakıp inşaat işçiliğine geçen Levon Cade, patronunun kızını kurtarmak için insan kaçakçılarıyla savaşıyor. Ama işler umduğundan daha çetrefilli çılıka çıkıyor; devasa bir yolsuzluk ağıyla karşı karşıya kalıyor.
A working man

Konuyu görüntüleyenler

Geri