TVX

filmlerin header kısmına basınca sadece o kategoriye ait film listesi çıkıcak şekilde ayarlıcam diğer dediğin kumanda işi çok zor ve şu bakımdan mümkün olmuyor genelde playera onu eklerim ancak kanallarda bu sefer altyazı seçenekleri ayar seçeneklerine kullanıcının gitmesi çok zor oluyor
Benimkisi sadece bir fikir. Usta olan sizsiniz, siz daha iyi bilirsiniz. Ancak altyazı seçeneğini pek kullanan olacağını sanmıyorum. Ben olsam kumanda ile kanal değiştirmeyi altyazıya tercih ederim ama yine de siz bilirsiniz. Çünkü deneyip gören ve sonra yapan sizsiniz.

Merhaba;

APK dosyası boyutunun büyük olma sebebi sanırım expo ve react-native projesi olmasından. Expo birçok componentinin lazım olur diye apk buildine ekliyor. Bu dediklerim Expo, React-Native ile yapıldıysa... Boyutu küçültmek için expo dan "eject" yapılabilir.

Merhaba;

APK dosyası boyutunun büyük olma sebebi sanırım expo ve react-native projesi olmasından. Expo birçok componentinin lazım olur diye apk buildine ekliyor. Bu dediklerim Expo, React-Native ile yapıldıysa... Boyutu küçültmek için expo dan "eject" yapılabilir.
merhaba dostum expo eject edilmiş halini zaten expo tvboxlar için eject edilmiş halini destekliyor büyük ihtimal expo go dan bahsediyorsun ama bunda ben expo go kullanmıyorum expo bare management (eject edilmiş) hali bir çok performans ve ayrı assestler var her cihaz dpi oranına göre logo olması felan bu şekilde yapıyor ve react native kendi dosyaları zaten en az 30mb lardan başlatıyor projeyi bu tv box olunca 50 ye pad ayarlarından çıkıyor

Emeğine sağlık. Bu haliyle bile çok güzel. Tamamlanınca harika olur?

merhaba dostum expo eject edilmiş halini zaten expo tvboxlar için eject edilmiş halini destekliyor büyük ihtimal expo go dan bahsediyorsun ama bunda ben expo go kullanmıyorum expo bare management (eject edilmiş) hali bir çok performans ve ayrı assestler var her cihaz dpi oranına göre logo olması felan bu şekilde yapıyor ve react native kendi dosyaları zaten en az 30mb lardan başlatıyor projeyi bu tv box olunca 50 ye pad ayarlarından çıkıyor
Ben de uzun zaman önce yapmıştım expo ile. Yanlış hatırlıyor da olabilirim ama çok düşmüştü boyutu apk ejectten sonra. Ama dediğim gibi çok uzun zaman oldu.. Assets ler de resimler gerçekten şişiriyor dosyayı çok ama boyutunun bir zararı yok zaten. Kullanıcılar 90 mb görünce hepsini uygulamada aktif çalışan kod olarak düşünüyor olabilir. Her neyse size projenizde başarılar dilerim..

Ben de uzun zaman önce yapmıştım expo ile. Yanlış hatırlıyor da olabilirim ama 7-8 mb omuştu apk ejectten sonra. Ama dediğim gibi çok uzun zaman oldu.. Assets ler de resimler gerçekten şişiriyor dosyayı çok ama boyutunun bir zararı yok zaten. Kullanıcılar 90 mb görünce hepsini kod olarak düşünüyor olabilir. Her neyse size projenizde başarılar dilerim..
teşekkür ederim dostum sanada başarılar

Merhaba bi süredir aklımda olan projemi geliştiriyorum ve erken erişim olarak beta sürümünü sizlere paylaşma kararı aldım.

indirme Linkleri :
1-https://www.mediafire.com/file/np7ta3ef4aw7ev1/gkntv.apk/file
2-

Ekli dosyayı görüntüle 7743
Ekli dosyayı görüntüle 7740
Uygulama Hakkında
İçerikler
1- Binlerce Film (şuanda 8k civarında 2-3 gün içerisinde 15k civarına çıkarılacak)
2- ücretli-ücretsiz platformların yayınları
3- YT canlı yayınları
4- Eski Türk dizileri
5- Rahatlatıcı Canlı kanallar

Özellikler
1- Canlı kanallar arası hızlı geçiş playerla birlikte
2- Gelişmiş Kategori ayrımı Canlı Kanalları/Filmleri en iyi şekilde kullanıcı deneyimi için kategoriler arasında hızlı geçişler yapabilcek şekilde ayarlandı
2- Sanallaştırma(memorize) sistemi sayesinde en iyi performans (sadece görünen componentler(bileşenler) render eliyor)
3- Film lerde Altyazılı/Dublaj seçeneği
4- Filmlerde Listeye ekleme seçeneği (listeye ekleyip daha sonrasında ayarlar kısmından listenizden izleyin) -> beta sürümündeki listeler 1.0.1 güncellemesiyle sıfırlanıcak
5- Gelişmiş Player altyazı-ses seçenekleri
6- Ayarlarda Custom Player ile uygulama harici mpd/m3u8/mkv/mp4 oynatabilirsiniz (ek ayarlar ile) ---> geliştirilmeye devam ediyorum çok daha fazla özellik gelicek bu player için
7- Film Card ları (posterleri) altyazılı ve tr dublajlı olup olmadığı anlaşılacak şekilde sağ üste iconlar ile geliştirildi

Bu projeyi hala geliştiriyorum başlıktata dediğim gibi şuanlık tvbox veya emulatorler için (width değeri 720dp üstü olacak (landspace modu))
Telegramdan yeni sürüm veya duyurular hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz
uygulamayı yükledikten sonra kafanızda soru işareti kalmaması için ayarlar kısmındaki bilgilendirmeyi okumanızı tavsiye ederim
mobil içinde geliştirmeye devam ediyorum onu 1.0.1 sürümünde tvboxında tam haliyle birlikte kullanıma sunucam
Uygulamayı yeni teknolojiler ile geliştirdim çok eski android sürümü olan cihazlarda uygulama yüklenmeyebilir

VirusTotal Linki =>
(1/65)
%99 antivirüsler zararsız olarak görürken bi tane adını bile daha önce duymadığım antivirüs sağlayıcısı PUP olarak işaretliyor uygulamayı bu herhangi bir virüs olduğunu değil istenmeye uygulama (potensiyel olarak istenmeyen) olarak işaretliyor bu çoğu imsasız apk da PUP işaretleniyor (eşki antivirüsler genelde bunu yapar)

Uygulamayı tam halini çıkardığımda birçok özellik olucak elimden geldiğince en iyi performans güvenlik ve içeriklerle birlikte , uygulamanın gelişimi için tavsiyelerinizi bana iletebilirsiniz

telegram kanalını açtım forumda paylaşmak yasakmı bilmiyorum ama uygulama içinde ayarlardan ulaşabilirsiniz

Herkese iyi günler diliyorum.
Paket ayrıştırma bir sorun oluştu diyor

cihanızın eskimi bu problemle kimse karşılaşmadı bende geliştirme yaparken böyle bi hata metni girmedim büyük ihtimal versiyonunuz uyumsuz uygulama için
Tmm hallettim dostum uygulama çok süper olmuş eline koluna sağlık dizi bölümü gelirse özellikle asya dizileri süper olur 👍👍

elinize sağlık güzel uygulama olmuş. Kumanda ile seçilen öğe belli olsa çok güzel olcak özellikle player kısmında belli olmuyor. Bide kanala tıklayınca tam ekran olsa ya da ne bilim basitleştirilmiş olsa güzel olur 👍

Hocam canlı tv bolumu calısmıyormu bende sadece flim bolumu acılıyor

Konuyu görüntüleyenler

Geri