Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Buralara hızlı girdin ama iyi girdin. İyi işlere imza atıyorsun. Sağlam çalışıyorsun. Allah bozmasın.Selçuk Sports cloudstream eklentisi
sakultahcs3
nikstream
yazarak eklentiyi kullanabilirsiniz iyi kullanımlar
Ben aslında telegramda vardım eklenti vs yapıyorum çoğunlukla ulusal kanallar listesi ayarlyacam yakındaBuralara hızlı girdin ama iyi girdin. İyi işlere imza atıyorsun. Sağlam çalışıyorsun. Allah bozmasın.
Eline emeğine sağlık kardeşimSelçuk Sports cloudstream eklentisi
sakultahcs3
nikstream
TeşekkürlerElinize emeğinize sağlık mükemmel girişimler
Selçuk Sports cloudstream eklentisi
sakultahcs3
nikstream
Hasretle bekliyorum bu listeyi.Ben aslında telegramda vardım eklenti vs yapıyorum çoğunlukla ulusal kanallar listesi ayarlyacam yakında
Kablo netden çekecem M3u listesi yapacam eklenti değilHasretle bekliyorum bu listeyi.
Söyle ailecek seyredilecek , çanak anten listesi gibi ama biraz daha gelişmiş ; Ulusal kanal , haber , belgesel ve müzik kanalları içinde olan ve arkasında listesini kontrol edip güncelleyecek , senin gibi bu işi ciddiye alıp ilgilenebilecek birisininin listesini bence çok insan bekliyor.
TeşekkürlerSelçuk Sports cloudstream eklentisi
sakultahcs3
nikstream
Hocam benim ana liste 4 k yayın veriyorum profilden bakabilirsin selçugun daha yayınları düzgün bile değil istek var diye yaptım tr golas kullan en stabil o kablo net M3u geliyor 15 dkyaEline sağlık kardeşim ,maçlarda işe yarayacak işler yapıyorsun kolay gelsin.
Bekle eklyecezEline sağlık kardeşim illaki belgeseller olsun
Baba sen bir numarasin derbilerde vesayre kasma oldumu hiç takilmaBekle eklyecez
Yok olmazBaba sen bir numarasin derbilerde vesayre kasma oldumu hiç takilma
Emeğinize sağlık diliyorum..Selçuk Sports cloudstream eklentisi
sakultahcs3
nikstream