Öneri ÜMİT TV çıktı

LİSTEDE SADECE CANLI YAYINLAR MI OLSUN YOKSA DİZİ FİLMLER DE EKLENSİN Mİ ?

• Kullanılan toplam oy
    81
  • Anket kapatılmış .
ümit arkadaş aylar önce uygulama kapandı başka uygulama üzerinde yoğunluk ilgileneceğim demiş siz hala aylar önce kapanan güncellemesi duran bi eylem in tartışmasını yapıyorsunuz forum da ki konuları takip etseniz zaten hatanizi anlayacak siniz.. yersiz tartışma bunlar
1.si Nisan ayında erişime kapandı aylar öncesi değil
2.si yazılanları düzgün okumuyorsunuz başka bir uygulama üzerinde ilgelenecem demedim aynı modu dahada geliştirmeyi planlıyorum
3.sü Yersiz tartışma dediğin şey dolandırıcılık ile suçluyor herif beni bir nevi. Buna sessiz kalsam beni tanımayan insanlar ön yargılı olabilir. Burda kendimi ifade etmek zorundayım. Sonuçta reklam dahil basmadigim sırf insanlar uydusuz canaksiz yerlerde televizyon izlesin diye yaptığım moddan dolandırıcılık ile hitap edilmem onur kırıcı bir davranış.
4.sü Forumda sessizde olsam son zamanlarda Bi fiil aktifim. Hatam neymiş onuda söylersen bileyim.

1.si Nisan ayında erişime kapandı aylar öncesi değil
2.si yazılanları düzgün okumuyorsunuz başka bir uygulama üzerinde ilgelenecem demedim aynı modu dahada geliştirmeyi planlıyorum
3.sü Yersiz tartışma dediğin şey dolandırıcılık ile suçluyor herif beni bir nevi. Buna sessiz kalsam beni tanımayan insanlar ön yargılı olabilir. Burda kendimi ifade etmek zorundayım. Sonuçta reklam dahil basmadigim sırf insanlar uydusuz canaksiz yerlerde televizyon izlesin diye yaptığım moddan dolandırıcılık ile hitap edilmem onur kırıcı bir davranış.
4.sü Forumda sessizde olsam son zamanlarda Bi fiil aktifim. Hatam neymiş onuda söylersen bileyim.
👏👏👏👏🌹🌹🌹

Bu kadar uzatmaya ne gerek var anlamadım. Uygulama çalışmıyorsa benim gibi silin gitsin. Aktif ve sürekli güncellenen bir sürü uygulama mevcut onlardan devam edin. Güncellenir veya yenilenirse o zaman bakar ona göre yorumlarsınız şimdilik bu konun uzaması sadece forumda kirlilik ve seviyesizlik oluşturuyor.

Arkadaşlar anlamadığınız şey uygulamanın aktif olmayışı değil , konu sahibi @UmitM0d 'a itham da bulunulmuş olması !! bunu da ihtam da bulunan kişinin ispatlaması gerek. orta da tartışılan birşey yok yani.

Bu kadar uzatmaya ne gerek var anlamadım. Uygulama çalışmıyorsa benim gibi silin gitsin. Aktif ve sürekli güncellenen bir sürü uygulama mevcut onlardan devam edin. Güncellenir veya yenilenirse o zaman bakar ona göre yorumlarsınız şimdilik bu konun uzaması sadece forumda kirlilik ve seviyesizlik oluşturuyor
Bilader sen iyi misin ? Herif paramı çaldın diye yorum atmış uzatmayalım da ne yapalım. Sessiz kalsak kabullenmiş gibi gözükeceğiz insanların gözünde. Konuyu görüntüleyenlerde adım gözüküp cevap vermezsem buna insanlar öyle birşey varmış gibi düşünür. Bu forumda yardımcı olmaya çalışanların işlerini baltalamaya, heveslerini kaçırmaya çalışan insanlar var bunun farkındayım. Bunların ayıklanmasi lazım. Drog10 knowking54 nickli arkadaşlar (nicklerini yanlış yazmış olabilirim k.b) gayet iyi faydalı paylaşımları vardı böyle üyeler yüzünden sinirlerine hakim olamamış ya ban yemiş yada hevesini kaçırıp hesaplarını sildirmişler. Bu konuda modların bu tipleri uzaklastirmasi lazım. Özellikle eleştiri olur eyvallah deriz ama Bi hitamda bulunuyorsan birde dolandırıcılık ile ilgili bunun altını doldurması gerek. Yok öyle çamur at izi kalsın.

Arkadaşlar anlamadığınız şey uygulamanın aktif olmayışı değil , konu sahibi @UmitM0d 'a itham da bulunulmuş olması !! bunu da ihtam da bulunan kişinin ispatlaması gerek. orta da tartışılan birşey yok yani.
Bu herifin art niyetli olduğu kesin bir kuyruk acısı var ya uygulamasını modladık zamanında ya da uygulaması var uygulamam yüzümden reklam tıklama sayısı düştü belki de orasını bilemem ne karın ağrısı var. Bende hoşnut değilim bu durumdan ama kendimi ifade etmek zorundayım. Ücretsiz reklamsız insanlara hizmet verdiğim için zan altında kalmak kendini ifade etmek zorunda olmaktan iğrenç bir duygu. İnsana ben niye kamuya yayiyorum otur evinde kendin izle başın ağırmasın dedirtiyorlar.

Bu herifin art niyetli olduğu kesin bir kuyruk acısı var ya uygulamasını modladık zamanında ya da uygulaması var uygulamam yüzümden reklam tıklama sayısı düştü belki de orasını bilemem ne karın ağrısı var. Bende hoşnut değilim bu durumdan ama kendimi ifade etmek zorundayım. Ücretsiz reklamsız insanlara hizmet verdiğim için zan altında kalmak kendini ifade etmek zorunda olmaktan iğrenç bir duygu. İnsana ben niye kamuya yayiyorum otur evinde kendin izle başın ağırmasın dedirtiyorlar.
merhaba dostum boş laf yapan dolu dünyada cevabını ver ama takma kafana onları

merhaba dostum boş laf yapan dolu dünyada cevabını ver ama takma kafana onları
Kafama taktığımdan değil her gün yeni üye olan ziyaretci olarak konuyu takip edenler benim hakkında ön yargılı olmasın diye kendimi ifade etmek zorundaydım. Sonuçta buna sessiz kalmak Bi nevi kabul etmek gibiydi. Ben yeterince kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum. Uygulamayı tekrar çıkartana kadar konuyu forumun en ücra köşelerine bırakın lütfen 🙂

Ümit kardeşim kendini fazla yıpratıyorsun. Herkesi memnun edemezsin. Maalesef eleştiri yapmayı bile beceremiyoruz kimi zaman. İstemeyen yüklemez kullanmaz. Bu arada yeni uygulamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Başarılarının devamını dilerim

Bu program acilana kadar kapalı kalsa. program calismaya başlamış sanılıyor.

Ümit abi senin televizyon gruptan çıktım çünkü Telegram benden para istiyor mesaj göndermem için Bu sadece senin grupta oluyor Ondan çıktım da tekrar linki gönderebilir misin tekrar katılacağım mesaj hiçbir şey gönderemiyorum bu seferlik de aktif olmadığım gözükecek ve uygulamayı kullanamayacağım Lütfen yardımcı olur musun

Konuyu görüntüleyenler

Geri