cloudstream uygulaması haricinde başka uygulamada çalışmaz kısakod ve linkbeceremedim , sizi de yoruyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
cloudstream uygulaması haricinde başka uygulamada çalışmaz kısakod ve linkbeceremedim , sizi de yoruyorum
M3u linki kullnacak ona Öneri - Tr goals kanallar m3ucloudstream uygulaması haricinde başka uygulamada çalışmaz kısakod ve link
Ustam ulusal kanalların listesini yapacaktın ne durumda o işAltdan canlı yayın filan var onların üstüne bas
Kod:Repo linki: http://sakultah.org/a
Tr goals cs eklenti yaptım iyi kullanımlar
CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz) ekstra olarak bu repoya eklenmiştir
nikstream yazarak kullanabilirsiniz
Yapicaz toplu bir liste müsait oluncaUstam ulusal kanalların listesini yapacaktın ne durumda o iş
Eline sağlık hocam eklentilerdeki canlı yayınlar bir türlü anasayfadaki seçim kısmında çıkmıyor. İnat Tv rec var diğerleri görünmüyor. Canlı yayınlar butonu aktif olduğu halde böyle bi kaç defa uygulamayı sıfırladım yine aynı. Ne yapmalıyım?Kod:Repo linki: http://sakultah.org/a
Tr goals cs eklenti yaptım iyi kullanımlar
CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz) ekstra olarak bu repoya eklenmiştir
nikstream yazarak kullanabilirsiniz
Nasıl yaniEline sağlık hocam eklentilerdeki canlı yayınlar bir türlü anasayfadaki seçim kısmında çıkmıyor. İnat Tv rec var diğerleri görünmüyor. Canlı yayınlar butonu aktif olduğu halde böyle bi kaç defa uygulamayı sıfırladım yine aynı. Ne yapmalıyım?
Canlı yayın yapan kasımlar vavo canlı Tv iptv gibi bölümler çıkmıyorNasıl yani
Hocam siz onla ne yapacaksın spor olarak geçiyor işteCanlı yayın yapan kasımlar vavo canlı Tv iptv gibi bölümler çıkmıyor
Selçugun m3u hazır yarın paylascam eklenti ile bitti kısaca yaptımSelçuk gelirse harika olur
TeşekkürlerSelçugun m3u hazır yarın paylascam eklenti ile bitti kısaca yaptım
Bende yok hocam foto atayım şimdiHocam siz onla ne yapacaksın spor olarak geçiyor işte
Eklenti indirdin miBende yok hocam foto atayım şimdi
İndirdim evet olmadıEklenti indirdin mi
Hangi repo kullaniyonİndirdim evet olmadı
Nikstream, sakultah bunları indirdim geri sildim geri yükledim çıkmadı yineHangi repo kullaniyon