muha01mmet
Üye
- Konular
- 1
Telegramdan maç izleyeceğim zaman bilgisayarı HDMI ile bağlayıp izliyorum. Doğrudan TV üzerinde açabilen bir telegram sürümü var mıdır ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam telegramdan ne maçı izlyecenTelegramdan maç izleyeceğim zaman bilgisayarı HDMI ile bağlayıp izliyorum. Doğrudan TV üzerinde açabilen bir telegram sürümü var mıdır ?
ne diyim şimdi bilemedim. tg den iptv izlemekte acayip güldürdü beniHocam telegramdan ne maçı izlyecen
İp TV değil direk maç yayını yapan kanallar varne diyim şimdi bilemedim. tg den iptv izlemekte acayip güldürdü beni
Kral bulunduğum konumda zaten internetim kötü. Şimdiye kadar sadece telegramdan donmadan izleyebildim. Bu yüzden sormuştumHocam 144p 5 dk geriden gelen ekranjn yarısı full bet reklamlı yayın izlemek pek iyi değil sjsjs
Benim listeme bakabilirsin en kötü internetle bile izlersin yada tr golas listesi attım onunlada aynı şekilde 1 maç için Max 1 GB yiyen kanallar varKral bulunduğum konumda zaten internetim kötü. Şimdiye kadar sadece telegramdan donmadan izleyebildim. Bu yüzden sormuştum
Eyvallah hocam bakıyorum hemenBenim listeme bakabilirsin en kötü internetle bile izlersin yada tr golas listesi attım onunlada aynı şekilde 1 maç için Max 1 GB yiyen kanallar var
düşenedim kral helal et hakkınıKral bulunduğum konumda zaten internetim kötü. Şimdiye kadar sadece telegramdan donmadan izleyebildim. Bu yüzden sormuştum
Helal olsun reis ne demek önemli değildüşenedim kral helal et hakkını
Yok telegram saçma ortam bide bağımlılık yapıyor her an dolandırılip başına bela alma potansiyeli olan bı yer ben 6 yıl takıldım 6 ay önce sildim kafam rahatdüşenedim kral helal et hakkını