fener09
Paylaşımcı
- Konular
- 13
bekelemdeyim tafsiyelerinizi bekliyorumPahalı bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
bekelemdeyim tafsiyelerinizi bekliyorumPahalı bence.
tşk ler inceleyelimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Vostro 3520 I3-1215U 8gb 512GB SSD 15.6 Fhd 120Hz Ubuntu N3001PVNB3520U
11000tl
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
çok iyi fiyat alınırZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Değerli form üyesi arkadaşlar değerlendirme şansınız varmıdır yorumlarınızı bekliyoruz
Siz gerçek bir Lenovo sevdalısısınız gerçekten, buna artık iyice inandım. Ne gösterirsek gösterelim siz yine Lenovo'ya yöneliyorsunuzZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Değerli form üyesi arkadaşlar değerlendirme şansınız varmıdır yorumlarınızı bekliyoruz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Aspire 5 A515-57-566W Intel I5-12450H 8gb 512GB SSD UHD Graphics 15.6"IPS Freedos Taşınabilir Bilgisayar NX.KN4EY.003
13000tl
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ben bunu da almazdım, kasası giriş seviyesi, ekranı hakkında bilgi bulamadım ama üstteki Acer'da IPS ekran var, bir de 24 GB ram bize şunu söylüyor, satıcı bu makinenin içini açmış ve ram eklemiş. Garantisini bozmaz ama içi açılmadan 24 yapılamaz.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Lenovo sevdası demiyelimde 2010 yılında almış olduğum lanovo halen kullanmaktayım hemde sadece fan değişkiği yaptım onun dışında hiç bir sıkıntı yaşatmadı 2018 yılarına kadar ki oyunlarıda sıkıntısız çalıştırıyordu o yüzdenSiz gerçek bir Lenovo sevdalısısınız gerçekten, buna artık iyice inandım. Ne gösterirsek gösterelim siz yine Lenovo'ya yöneliyorsunuz
Gösterdiğiniz bilgisayarı yorumlarsam eğer daha önce size gösterdiklerimize göre işlemcisi daha düşük tabi ki. Ram'in 24 GB olmasına kanmayın, ihtiyacınızı 16GB ram versiyonu da karşılar hem daha ucuz. Kaldı ki 24 ise 16+8 takılıdır. Bu durumda 16'dan 8 ve tekli 8 ile 8+8 çift kanal diğer 8 tek kanal çalışır. Performansa etkisi de devasa olmaz. Çift kanal çalışıp daha iyi performans vermesi için aynı ramlerden iki tane takılması gerekir. Mesela 8+8 ya da 16+16 gibi. Şu durumda bence eğer bunu almaya yani bu modeli almaya karar verirseniz 16 GB ram olanı tercih edin tabi 8+8 ise ram slotları. Tek 16 ise ilerde bir 16 daha alırım diye düşünmeyin genel özelliklerine göre bakınca çok gereksiz bir yatırım olur. Harici ekran kartı olan ve ağır işlemler gerektiren bir duruma düşmeyeceğinizi de düşünerek tabi ki. 512 GB bellek ise yeterli gelecektir size kısa vadede. Oyun oynama konusunda seçici olacağınız için harici ekran kartı yok diye, hard disk kapasitesi diğer herşey için yeterli olur.
Ayrıca @Sinetech 'in size önerdiği ama indirim ve stoğu biten bilgisayar tam sizlikmiş. 14" ekran olmasına rağmen bu gösterdiğiniz bilgisayara kıyasla çok daha performanslı olması işten bile değil. Bu yüzden bütçenizi de ayarlayıp harici ekran kartı olan bir laptop arayabilirsiniz. Eğer oyun konusu da önemliyse.
Ben olsam PTT Avm'den almam, ikinci olarak şu konudaki makine, 6 ay vade farksız taksit imkanı ile tercih edilir.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.yorumlarınızı beklıyorum alınırmı
Bu arada sanırım aynı makine ve HB'de 13.999 TLZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.yorumlarınızı beklıyorum alınırmı
Bence bu çok daha iyi 200 tl fiyat yüksek ama işletim sisistemi win.11 hom. yüklü hdd 1 tbZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.yorumlarınızı beklıyorum alınırmı
Bence alınmaz o paraya daha iyileri alınır hiçbir üstün özelliği yokZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
yorumlarınız önemli değerli forum üyesi arkadaşlar bu kadar paraya alınırmı değermi
Yani dostum ben Lenovo alırım sadece desen de bir sürü cihaz önerdik hiç oralı olmadın ve bize sürekli şu Lenovo nasıldır diye cihaz atıyorsunuz.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
yorumlarınız önemli değerli forum üyesi arkadaşlar bu kadar paraya alınırmı değermi