Dgreen77
Üye
- Konular
- 4
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
7382 Film
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Birinden görmüştüm, ben hazırlamadım.eline saglık dev arşiv
Yok hazır birinden gördüm telegramdan.güncelleme devamlı olacak mı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
7382 Film
Bunu dene üstadİyi günler
Bu linki tıklayınca masa üstüne nasıl indirebilirim yada Televizo'ya eklemek için linkini nasıl alabilirim ?
Şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim ,zahmet olduBunu dene üstad
Rica ederim üstad , senden 10 saniye önce indirmiştim bakıyordumTeşekkür ederim ,zahmet oldu
Tesekkur Ederim Kardesim.Bunu dene üstad
Rica ederim üstad.Tesekkur Ederim Kardesim.
Spor kanalları varmı içindeZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
7382 Film
"Film arşivi" diyor , tv, canlı demiyor!Spor kanalları varmı içinde
Maalesef fake site, bu dosya türü desteklenmiyor diyorZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Burada m3u dosyasi bölünüyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Burada da birlestiriliyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Dosyayı pc'de notdefteri ile açın, istediğiniz kısmını seçin , kesin yeni bir not defterine yapıştırın , farklı bir isimle (film1.txt gibi) .txt olarak kaydedin, böylece tüm dosyayı ikiye-üçe vb. bölün. Son işlem olarak .txt uzantısını .m3u olarak değiştirin.Merhaba, bu dosyayı ikiye bölme durumu olabilir mi? Benim kullandığım iptv programı 1 MB dan büyük dosya kabul etmiyor..
Televizo ya nasıl ekleyebiliriz listeyiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
7382 Film