gorkem serif
Paylaşımcı
- Konular
- 6
Dostum bu şekilde ekleUsta bunları nasıl birlestircez bi anlatirmisin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dostum bu şekilde ekleUsta bunları nasıl birlestircez bi anlatirmisin
Bu bi uygulama mı site miDostum bu şekilde ekle
IPTV EXTREME (mac-m3u-extream oynatıcı)Bu bi uygulama mı site mi
Çok affedersiniz bu kodları hangi uygulamada kullanabiliyoruz bilgi lütfenKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
IPTV EXTREME PLAYER (MAC-M3U-XTREAM CODE) işte bu şekilde yazıp kullanabilirsin.Çok affedersiniz bu kodları hangi uygulamada kullanabiliyoruz bilgi lütfen
EyvallahIPTV EXTREME PLAYER (MAC-M3U-XTREAM CODE) işte bu şekilde yazıp kullanabilirsin.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sayın görkem Şerif bu STB EMU MAC ları girerek çalıştırabileceğimiz "tivimate ott navigatör" ve benzeri tabii ki mod lu olacak galiba uygulamalar varmı ...TeşekkürlerKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Merhaba dostum, benim yıllardır kullanığım son derece mumnun olduğum tek player var, ''IPTV EXTREME PLAYER'' bu uygulama kullanım yönünden çok kolay, MAC-M3U-XTERAM CODE gibi uygumaların hepsini rahatlıkla oynatmaktadır. Size bundan başka tavsiyem yok. bu uygulamayı (APTOİDE) uygulamasından ücretsiz indirebilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir..saygılar.Sayın görkem Şerif bu STB EMU MAC ları girerek çalıştırabileceğimiz "tivimate ott navigatör" ve benzeri tabii ki mod lu olacak galiba uygulamalar varmı ...Teşekkürler
Eline Emegine Saglik Hocam.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Saygılar.
Sağolasın, teşekkürler.Sayın gorkem serif Teşekkürler...İyi Çalışmalar
Eyvallah; teşekkürler, sağolasın.Eline Emegine Saglik Hocam.
iyi seyirler.