Öneri Bedava vps kiralayıp üzerine vpn server kurmak ücretsiz vpn sana özel yöntem.

Konular
13
eğer vpn şirketlerine güvenmiyorsanız, kendi vpn serverinizi kurup kullanabilirsiniz. gayet basit.

amazon'dan bir ec2 server kiralıyoruz. eğer minimum özellikte server açarsanız 12 aylık ücretsiz, sonrası ise 1 dolar civarı.

ubuntu server açtıktan sonra bağlanıyoruz ve aşağıdaki komutları giriyoruz.

--- spoiler ---

sudo apt update -y
sudo apt upgrade -y
sudo curl -o
sudo chmod +x wireguard-install.sh
sudo ./wireguard-install.sh
--- spoiler ---

daha sonra size vpn bilgilerinizi tek tek soracak.

kendinize göre yapılandırın. kurulum bitince size vereceği dosyayı bilgisayarınıza ya da telefonunuza atın.

play store'dan wireguard programını kurun, ve yeni bağlantı sekmesinden attığınız dosyayı seçin.

tebrikler, tamamen size ait sınırsız süper hızlı vpn bağlantınız hazır.

yeni kullanıcı eklemek için kodu yeniden çalıştırın.

Eksik anlatmışsin 7 gün sonra Amazon TC kimlik fotoğrafi ve kredi kartı fotoğrafi istiyor

Amazon size aylik 100 gb kota veriyor . aşarsan eger 0.99 dolar gb başı ucret yansitiyor..tabikide bilgi isteyecek ama ucretsiz.. 100 gb doldurursan ister.. Aylık.

Amazonunda bu olayı kötü madem ücretsiz veriyosun ver şöyle bi 6 ay falan sınırsız kullanım olsun bitsin. Ben aylık sadece telefonda 150-200 gb arası wifi tüketiyorum 100 gb günümüz de tl gibi oldu sadece adı var...

Amazonunda bu olayı kötü madem ücretsiz veriyosun ver şöyle bi 6 ay falan sınırsız kullanım olsun bitsin. Ben aylık sadece telefonda 150-200 gb arası wifi tüketiyorum 100 gb günümüz de tl gibi oldu sadece adı var...
2 tb filanda PC de vardır rahat

Ekli dosyalar

• IMG_20250509_223947.jpg
    IMG_20250509_223947.jpg
    23.8 KB · Görüntüleme: 17
Geçen ay trde kullandım bunları türk Telekom zarar etmiştir
Benim sadece ramazanda 200 üstüne çıkıyor onun harici sabit 150 200 arası değişiyor. Tt fiyatları demek ki senin yüzünden pahalı senden alamadığını başkalarından alıyor. :d

Ben trde yasiyom Kıbrıs'ta kuzen var yanına geldim burda sudan ucuz türk Telekom kadar rezil firma yok aylık 2 3 tb internet yiyom zarar etsinler 750 TL fatura her ay

• Beğen
Tepkiler: ENS
Benim sadece ramazanda 200 üstüne çıkıyor onun harici sabit 150 200 arası değişiyor. Tt fiyatları demek ki senin yüzünden pahalı senden alamadığını başkalarından alıyor. :d
Ben kullanmıyorum tam sistem server kurulu arkadaş vae 25 tb harcıyor en az

Ben trde yasiyom Kıbrıs'ta kuzen var yanına geldim burda sudan ucuz türk Telekom kadar rezil firma yok aylık 2 3 tb internet yiyom zarar etsinler 750 TL fatura her ay
KKtcde faturalı hat tarifeleri nasıl bilmiyorum ben orada tarifeli kullanıyodum aylık 600 650 falan yatırıyordum 30 internet veriyodu yetmediği yerde komutanların şahsi odalarında şahsi wifi vardı ona bağlanıyordum yetiyodu.

Sen bu repoyu vdsle mi hallediyon yoksa eve sunucu filan kurdun mi

Konuyu görüntüleyenler

Geri