BLUETOOTH KLAVYE ÖNERİ

Adnan K. 

SaLuTe
Moderatör
Konular
200
Arkadaşlar merhaba,

Fotoğraftaki tableti yeni aldım, bir tane de buna göre kablosuz klavye alayım diyorum önerileriniz var mı? Uzun ömürlü şarjı uzun giden tercihim tabi.
1732013401168
Aşağıdaki modele gözüm çarptı,

Samsung trio smart 500, A101 markette 400₺ satılıyordu almıştım

Yaklaşık 1000 lira seviyesine çıkmış. 500 civarlarında birşeyler bulabilirmiyim diye bakıyorum aslında

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,

Fotoğraftaki tableti yeni aldım, bir tane de buna göre kablosuz klavye alayım diyorum önerileriniz var mı? Uzun ömürlü şarjı uzun giden tercihim tabi.
Ekli dosyayı görüntüle 794

Güle güle kullan @Adnan K. güzel cihazmış fiyatta iyi bence. :)

Arkadaşlar merhaba,

aga 2 sorum olcak birincisi tabletin zaten kendi kalavyesi oluyo ne icin lazim anlamadim ikincisi is icin almayacaksan o paraya tv box alaydin tabi nicin oldugunu sen daha iyi bikin

aga 2 sorum olcak birincisi tabletin zaten kendi kalavyesi oluyo ne icin lazim anlamadim ikincisi is icin almayacaksan o paraya tv box alaydin tabi nicin oldugunu sen daha iyi bikin
Birinci sorunuza cevap olarak, bilgisayar gibi kullanabilmek.en basit örnek olarak karşına masaya tabletini koydun bir film izleyeceksin veya birşey araştıracaksın, birkaç dk ara ile tableti eline alıp yazdıktan sonra yerine koyup izlemek mi istersin yoksa kucağında duran klavye ve mouse ile işini halletmek mi istersin? Daha birçok sebebi olabilir kişiye göre.
İkincisi; tv stick kullanıyorum var. Sadece tahmin ettiğin şeyler için değil, daha geniş düşünüyorum.

Kat
Benim samsung tablet vardı yanına da bu klavyeyi almıştım rahatattı kullanımı katlayıp çantasına atıyordum iyidi yani tavsiye ederim.

Katlanabilir klavye hiç düşünmemiştim, değişik bir alternatif[/url]

Son düzenleme:
Birinci sorunuza cevap olarak, bilgisayar gibi kullanabilmek.en basit örnek olarak karşına masaya tabletini koydun bir film izleyeceksin veya birşey araştıracaksın, birkaç dk ara ile tableti eline alıp yazdıktan sonra yerine koyup izlemek mi istersin yoksa kucağında duran klavye ve mouse ile işini halletmek mi istersin? Daha birçok sebebi olabilir kişiye göre.
İkincisi; tv stick kullanıyorum var. Sadece tahmin ettiğin şeyler için değil, daha geniş düşünüyorum.
yok usta yannis anladin kötü manada demedim kendi uygulamam vardi parstv 300 binden fazla kullanicim vardi ben genelde tv box kullanicisiyim kablosuz fare tercihimdir 2019 dan beri kablosuz fare ile konturol ediyom box umu

Arkadaşlar merhaba,

Masabasi excel iscisi olarak ve cok cesit klavye kullanmis biri olarak(ergonomik dahil) tavsiyem asagidaki klavye benzeri alin cok konforlu.

yok usta yannis anladin kötü manada demedim kendi uygulamam vardi parstv 300 binden fazla kullanicim vardi ben genelde tv box kullanicisiyim kablosuz fare tercihimdir 2019 dan beri kablosuz fare ile konturol ediyom box umu
Yanlış anlamadım, box için kullanmak ikinci planda.

Son düzenleme:
Daha çok tabletten foruma girip siz değerli arkadaşlarla daha hızlı iletişim için kullanacağım sanırım :cool:

Hele bi tablet gelsin ona göre vereceğim sanırım son kararımı
İyi günlerde kullanın. Amacınıza göre sizi üzmez gibi görünüyor.

Klavye tavsiyesinde bulunamayacağım maalesef ama teslim alıp incelerken yaptığım uygulamayı da yükleyip tablet üzerinden de test eder misiniz? Ben sadece bilgisayarda yüklü emülatör ile bakabilmiştim ve gayet iyiydi fakat fiziksel bir cihaz ile de test edilirse memnun olurum.

İyi günlerde kullanın. Amacınıza göre sizi üzmez gibi görünüyor.

Klavye tavsiyesinde bulunamayacağım maalesef ama teslim alıp incelerken yaptığım uygulamayı da yükleyip tablet üzerinden de test eder misiniz? Ben sadece bilgisayarda yüklü emülatör ile bakabilmiştim ve gayet iyiydi fakat fiziksel bir cihaz ile de test edilirse memnun olurum.
Tabi yardımcı olurum

Arkadaşlar merhaba,

Gülegüle kullanın. O cihaza 8GB ram yakışır dı :)

Geri