Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
1.9.7.44 yazıyorhangi sürüm acaba
Faydasi suku ki elimde saglam play list var m3u olarak payalsirsam millet calarak orda burda paylasir. Ama apk olarak yaparsak en azindan her kes calamaz. Kendim dostlarim izliyor benim icin sıkıntı yok ama millet faydalansın maksatım o . Ama çalinmamak şartiyla cunki bi emek var. Ornek olarak foto atdimBu mümkün ,lakin diğer insanlara bunun ne faydası olacak ? . bu isteğinize vakit ayıracak birileri umarım çıkar.
Saygılarımla.
Virüs uyarısı veriyor telefon.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Şuna bas oto indirir premium sürümü
Sunucu size mi ait ? kaç bin kişilik ? daha detaylı bilgi verirseniz konuya hakim arkadaşlar fikir beyan edecektir.Faydasi suku ki elimde saglam play list var m3u olarak payalsirsam millet calarak orda burda paylasir. Ama apk olarak yaparsak en azindan her kes calamaz. Kendim dostlarim izliyor benim icin sıkıntı yok ama millet faydalansın maksatım o . Ama çalinmamak şartiyla cunki bi emek var. Ornek olarak foto atdim
Daddy live canli maclarini ve kanallarini php ile cekiyorum sorunsuz izliyorum kac aydir m3u8ler veya referyler degistiginde otamatik bot degistiriyor kendim manual mudahile etmiyorum. Tabiki anlayan ceke bilen ceker kendimde yapa biliyorum ismini yazmayim https izlerken m3u8 falan goruyorsun . Bana lazim olan modlanmis televizo apksina benim playlisti gommek herkesde rahatca izlesin . Calan zaten calicaktir orasi dogruSunucu size mi ait ? kaç bin kişilik ? daha detaylı bilgi verirseniz konuya hakim arkadaşlar fikir beyan edecektir.
sizin kontrolunüz dışında olan , gelir-geçer bir adres ise , ifşa olması zaten uzun sürmeyecektir.
liste uygulama içine gömülse dahi ,işten anlayan birisi 10 saniye içinde adresi alır ve istediği yerde paylaşır.
verilen emek de boşa gitmiş olur.
Tamamdır üstad , birileri ortak çalışma yürütmek isteyecektir illa ki.Daddy live canli maclarini ve kanallarini php ile cekiyorum sorunsuz izliyorum kac aydir m3u8ler veya referyler degistiginde otamatik bot degistiriyor kendim manual mudahile etmiyorum. Tabiki anlayan ceke bilen ceker kendimde yapa biliyorum ismini yazmayim https izlerken m3u8 falan goruyorsun . Bana lazim olan modlanmis televizo apksina benim playlisti gommek herkesde rahatca izlesin . Calan zaten calicaktir orasi dogru
Tesekkur ederimTamamdır üstad , birileri ortak çalışma yürütmek isteyecektir illa ki.konuyu detaylandırmış olduk en azından.