Ulusal IPTV

Konular
2
Arkadaşlar sadece ulusal IPTV TV olan bir adres var mı acaba elinizde Ben birkaç tane elime geçti televizyonda kullanıyorum ama hiçbir şekilde verim alamadım bir kanal açılıyorsa 5 tane kanal açılmıyor eğer uzun süreli kullanabileceğin veya sürekli güncelleyen bir içerisi sadece ulusal kanalları barındıran bir liste var mıdır acaba elinizde

Bunu anlamadım ama yine de teşekkürler 🤣
o c++ kodu konsolda ekrana yazdırma için kullanılıyor sadece örnek olarak verdim. :D
</> bu butona tıklayınca açılan pencerede yukarıda bir adet seçme alanı var şimdi ismi aklımda değil genel kod yazan yer oraya tıklayınca farklı yazılım dilleri falan çıkar yukarıda yazdığım gibi c++,c# falan bunları seçip yazarsanız mesela ben c++ kodu vermiştim onun için c++ seçerek yaptım böylece renkli bir şekilde yazdı ek bilgi olarak verdim :D

o c++ kodu konsolda ekrana yazdırma için kullanılıyor sadece örnek olarak verdim. :D
</> bu butona tıklayınca açılan pencerede yukarıda bir adet seçme alanı var şimdi ismi aklımda değil genel kod yazan yer oraya tıklayınca farklı yazılım dilleri falan çıkar yukarıda yazdığım gibi c++,c# falan bunları seçip yazarsanız mesela ben c++ kodu vermiştim onun için c++ seçerek yaptım böylece renkli bir şekilde yazdı ek bilgi olarak verdim :D
C++:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Geri