Ulusal IPTV

Konular
2
Arkadaşlar sadece ulusal IPTV TV olan bir adres var mı acaba elinizde Ben birkaç tane elime geçti televizyonda kullanıyorum ama hiçbir şekilde verim alamadım bir kanal açılıyorsa 5 tane kanal açılmıyor eğer uzun süreli kullanabileceğin veya sürekli güncelleyen bir içerisi sadece ulusal kanalları barındıran bir liste var mıdır acaba elinizde

Bu ikisini kullanıyorum ben
Güzel kardeşim verdiğin linke tıkladım müdahele edilemiyor aynı dosyayı indirmeye devam ediyor bilgisayarı kapatıp açmak zorunda kaldım bunun nedeni nedir bir kaç kişide daha olmuştu bu durum

Bu ikisini kullanıyorum ben
Şimdi ikinci listeyi denedim 2 listenin içerisinde pek bir şey yok ve ulusal olarak sadece TRT 1 çalışıyor ve kanal isimlerini Ben göremedim ya listede bir sorun var ya da benim kullandığım player'da
(İBO PLAYER)

Şimdi ikinci listeyi denedim 2 listenin içerisinde pek bir şey yok ve ulusal olarak sadece TRT 1 çalışıyor ve kanal isimlerini Ben göremedim ya listede bir sorun var ya da benim kullandığım player'da
(İBO PLAYER)
yolla.link yazan yeri kopyalayacaksınız. Aslında ben linkleri yazıyorum ama yorum yapınca böyle paylaşıyor anlamadım

Ustam bu linkleri nasıl böyle paylaşıyosunuz acaba
Mesaj yazarken görsel ekleme butonun yanında alt alta bulunan 3 nokta butonu var ona basıp açılan kısımda sağda </> bu buton var buna basıp açılan pencereye yazın tamamdır.

Veya [COD]DENEME[/COD]

şu şekil gözükecek sonunda bilerek E harfini eklemedim sonunda E olacak yani CODE şeklinde. Anlatabildim heralde 😂

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

aynen böyle
C++:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
o seçme yerinden de bu şekilde seçmeler yapabilirsiniz genel kod, c#,c++,php vb. şekilde buda ek bilgi olarak söyleyim dedim. :D

Geri