NBA playoff lar icin SSport acilmama sorunu

umuttsirin

Üye
Konular
1
Bugun cloudstream uzerinden NBA maclarini izlemek icin SSport kanalini acmaya calistim ama repolarda ki eklentilerin cogunda acilmamaktadir banka reklaminda takili kaliyor ve TNT USA kanali hic birinde yok ekleyecek kisiler varmidir?

Bugun cloudstream uzerinden NBA maclarini izlemek icin SSport kanalini acmaya calistim ama repolarda ki eklentilerin cogunda acilmamaktadir banka reklaminda takili kaliyor ve TNT USA kanali hic birinde yok ekleyecek kisiler varmidir?
Belki bunlar işine yarar:
S Sport 1
S Sport 2

Birileri yeni linkleri bulana kadar elimizdeki by lüksü kaybettik sanıyorum...

S Sport 1
S Sport 2
Özür diliyorum paylaştığım linkler çalışıyor sanmıştım, dediğiniz gibi aynı görüntüde kalıyormuş.
Şimdi kontrol ettiğimde gördüm ki bu yayınları da şifreli/tokenli hale getirmişler.
Maalesef yeni linkler spor paketi olan bir hesabın tokeni olmadan açılmıyor.

Benim depomdaki DaddyLive kanallarındaki TNT USA çalışıyor aslında VPN ile.

Latte veya sinetech yazarak eklerseniz DaddyLive adlı eklentiyi kurup tnt usa diye arama yaparsanız bulabilirsiniz. Şimdi Express VPN ile Danimarka ile açıp kontrol ettim.

10000622231000062224

Şimdilik bunlarla idare edebilirsiniz, güncel tutmaya çalışacağım.

iptvSevenler eklentisi kapandi mi en iyisi o eklenti idi meksikada izleyebiliyordum onu ama sali gununden itibaren hic bir kanal acilmiyor. bilgisi olan var mi

iptvSevenler eklentisi kapandi mi en iyisi o eklenti idi meksikada izleyebiliyordum onu ama sali gununden itibaren hic bir kanal acilmiyor. bilgisi olan var mi
Birkaç gündür kanal liste dosyasında sorun var. En son 5 Mayıs tarihinde çalışan haliyle liste şu şekilde :
Ama s-sport için zaten ilk mesajımda attığım sürekli banka reklamında takılan linkler ekliymiş zaten buna.

Sanırım şu sayfalardan izlemeniz mümkün olabilir:
S-Sport1

S-Sport2

Turkiye Legal m3u konusuna bakin hocam sspor 1 sspor 2 nba maci var caliyor donma kasma yok 1080p

Turkiye Legal m3u konusuna bakin hocam sspor 1 sspor 2 nba maci var caliyor donma kasma yok 1080p
Hocam aynı linkleri ben bu konudaki ilk mesajımda paylaştım ve o linkler öldü, aynı görüntü dönüp duruyor, burada çözüm bulmaya çalıştığımız mevzu da bu zaten.
İlk başta paylaşırken ben de sizin gibi aktif zannederek paylaştım, tekrar bakın isterseniz listenizdeki yayınlara.
S Sport 1
S Sport 2

İlginiz icin tesekkurler hocam hemen bakiyorum

Hocam aynı linkleri ben bu konudaki ilk mesajımda paylaştım ve o linkler öldü, aynı görüntü dönüp duruyor, burada çözüm bulmaya çalıştığımız mevzu da bu zaten.
İlk başta paylaşırken ben de sizin gibi aktif zannederek paylaştım, tekrar bakın isterseniz listenizdeki yayınlara.
Hocam sizin verdiginiz linkler olu degil Benim paylastigim konuda m3u linkinde calisiyor liste oto mudahale edemiyorum liste baba ait degil yani internet turknet isterseniz vpn ile kontrol edin tekrar saolun hocam

Hocam linkler calisiyor duruyor haklisiniz kanal degistirip tekrar girdiginde calisiyor dvr sorunu sanirim takili kalmis yayinlar kusura bakmayin

Hocam linkler calisiyor duruyor haklisiniz kanal degistirip tekrar girdiginde calisiyor dvr sorunu sanirim takili kalmis yayinlar kusura bakmayin
Estağfurullah hocam, dediğim gibi ben de ilk başta aktif zannettim sizin gibi. Yaklaşık bir 10 saniye bakıp "Çalışıyor" diye yorumladım ama meğer 15. saniyeden sonra kapanıyormuş.
Bu linkleri iptal edip şifreli/tokenli yeni linkler getirdiler ve bu linkler iptal olduğu andaki son görüntü sunucuda dönüp duruyor, çok sürmez bu sürekli dönen görüntü de komple kapatılır.
Maaselef yeni linkler aktif spor paketi olan bir üyeliğin tokeni olmadan açılmıyor.

Tesekkurler hocam kolay gelsin ilgin icin saol bulabilirsem linki paylasirim ama tokenli diyorsunuz uzun surmez en iyisi kanaatimce paylasilan m3u larda calisan linki vardir suan icin en basit cozum bu iyi gunler.

S sport2 canli linki suan icin calisiyor iyi seyirler.

Ekli dosyalar

• ssport2_URL.txt
    57 bayt · Görüntüleme: 6
  • ssport2_URL.txt
    57 bayt · Görüntüleme: 3

Geri