Yardım tabiicocuk tv linki olan varmi???

Bu sayfaya gidin, anlattığım gibi lisans url'si ayarlanmış şekilde Tabii Çocuk yayını ekledim, açıldığını görebilirsiniz.Ancak dediğim gibi yarım saat içinde lisans url'si iptal oluyor ama ben güncelliyorum
Bu arada tabii linkleri sadece TR ip ile açılıyor diye biliyorum.
Usta bu lisans urlsini nasıl buluyorsun ?

Usta bu lisans urlsini nasıl buluyorsun ?
Tabii'yi tarayıcıda açıp "F12/Geliştirici Seçeneklerini" aç, "Ağ/Network" sekmesinde o anda bağlantı kurulan linkler çıkıyor.
Oynatmak istediğin lisanslı kanal ya da içeriği açtığında orada linkler önüne düşecek. Arama kısmında "drm" diye aratırsan lisans url'si karşına çıkar.

Bende cok arastirdim bulamadim tabii cocuk linkini trt diyanet cocuk var buldugum belki ortak yayindir karsilastirmasini yapmadim bir deneyin isterseniz
Ayrı bi kanal ustam tabii çocuk kanalı bu form da domates diye uygulama da tabii çocuk kanalı var oradan rica edilip alınabilir mi acaba

Ayrı bi kanal ustam tabii çocuk kanalı bu form da domates diye uygulama da tabii çocuk kanalı var oradan rica edilip alınabilir mi acaba
Uygulamalar zaten önceki mesajlarımda paylaştığım şeyin aynısını ekliyor.
Bildiğim kadarıyla şimdilik bu kanal için lisans korumasız link mevcut değil.

Uygulamalar zaten önceki mesajlarımda paylaştığım şeyin aynısını ekliyor.
Bildiğim kadarıyla şimdilik bu kanal için lisans korumasız link mevcut değil.
Yine de dediğim gibi uygulama sahibi ile konuşup bilgi alınabilir mi acaba @domatessohbetbot telegram dan yazdım ben istedim vermedi bana tabii çocuk kanalının linki ni admin yönetici arkadaşlar irtibata geçip rica edip alabilirler mi acaba

Yine de dediğim gibi uygulama sahibi ile konuşup bilgi alınabilir mi acaba @domatessohbetbot telegram dan yazdım ben istedim vermedi bana tabii çocuk kanalının linki ni admin yönetici arkadaşlar irtibata geçip rica edip alabilirler mi acaba
%99 aynı link olduğunu düşünsem de madem bu kadar merak ettiniz müsait bir zamanımda uygulamanın kaynaklarına bakıp yazarım buraya.

%99 aynı link olduğunu düşünsem de madem bu kadar merak ettiniz müsait bir zamanımda uygulamanın kaynaklarına bakıp yazarım buraya.
ustam birde şeyi merak ettim kaynaklardan nasıl buluyorsunuz kullandıkları m3u8 kodları hangi programla bulunuyor ?

ustam birde şeyi merak ettim kaynaklardan nasıl buluyorsunuz kullandıkları m3u8 kodları hangi programla bulunuyor ?
Bu ve benzeri uygulamaları deneyebilirsiniz. Bunu yapmanızı istemeyen uygulama yapımcıları uygulamasına ekstra koruma ekleyebilir ve bu tarz programları engelleyebilir.
Genellikle yukarıda örneğini verdiğim uygulama gibi olanlar sanal vpn bağlantısı ile link toplar, bunu istemeyen uygulamalar da vpn açıkken uygulamanın çalışmasını engelleyebilir.
Varsa bu engeli aşabilmek için uygulamanın kodlarına müdahale edebilmek gerekir ve bu üst düzey bilgi gerektiren bambaşka bir mevzu.

Domates adli uygulamayi inceledim tabii cocuk icin izleye bastigimizda baglanilan link bu hocam drm korumali yani.

[📡] URL bağlantısı tespit edildi:

Domates adli uygulamayi inceledim tabii cocuk icin izleye bastigimizda baglanilan link bu hocam drm korumali yani.

Teşekkürler hocam sayenizde benim bakmama gerek kalmadı, zaten tahmin ettiğim gibi benim paylaştığımla aynı şey çıktı (Çünkü şimdilik başka yolu yok) (y)

Hayır kısaca uygulamanın içine bir script enjekte ettim ve gelen giden bağlantıları yakaladım.

Teşekkürler hocam sayenizde benim bakmama gerek kalmadı, zaten tahmin ettiğim gibi benim paylaştığımla aynı şey çıktı (Çünkü şimdilik başka yolu yok) (y)
Peki bu link domates uygulama da nasıl çalışıyor o zaman

Peki bu link domates uygulama da nasıl çalışıyor o zaman

⬇️Bakın burada zaten yazmıştım en başında
Referer gibi olmuyor maalesef. bizzat yayını açacak player'ın lisans çözmeyi desteklemesi ve lisans url'sini ekleyebileceğiniz bir seçeneği olması gerekiyor.
Çünkü player gelen şifreli yayını nasıl çözeceğini anlık olarak lisans url'sine soruyor ve gelen cevaba göre görüntüyü çözüyor. Tabii için bu lisans url'si 30dk'da bir değişiyor diye biliyorum, uygulamalar da bunu otomatiğe bağlayıp sürekli yayınları açabiliyorlar.
Anlattıklarımı birebir görmeniz için buraya bir stream test linki atacağım, ama önce musait olunca taze lisans url'si çekmem lazım.

⬇️ Bu sayfadaki player nasıl açıyorsa aynı şekilde uygulamadaki player açıyor.

Bu sayfaya gidin, anlattığım gibi lisans url'si ayarlanmış şekilde Tabii Çocuk yayını ekledim, açıldığını görebilirsiniz.Ancak dediğim gibi yarım saat içinde lisans url'si iptal oluyor ama ben güncelliyorum
Bu arada tabii linkleri sadece TR ip ile açılıyor diye biliyorum.

Geri