Cloudstream None Kısmına Gelmiyor

adanali01

Üye
Konular
2
sinetech kodundaki eklentilerin hepsini indiriyorum fakat ana sayfa none kısmına bastigimda daddylive Togrup gibi birçok eklenti none kısmına gelmiyor

Son düzenleme:
Çözüm

Cevabı yukarıda ki linkte verdim deneyip haber verirsiniz.

Hocam merhaba, none üstüne tıklayıp alttan canlı yayınlar seçeneğini işaretleyin eğer yine olmazsa sağ en alt köşede bulunan ayarlar simgesine dokunun sağlayıcılar seçeneğine girin oradan tercih edilen medya sekmesi açılır. Buradan kendinize göre seçin veya benim bu seçtiklerim gibi seçebilirsiniz. Sizin isteğiniz live seçeneği onu işaretleyin.
Merhaba arkadaşlar cloudstream'da kekikdevam kodunu kullanıyorum yeni indirdim o nedenle pek bilgim yok içinde inat box ve rec tv var onun harici maç kanalları olan bir cloudstream kodu varmı?
Latte deposunda dady live , to grubu var ( vavoo , huhu , kool ). Vpn gerekiyor

Oyla 0
sinetech kodundaki eklentilerin hepsini indiriyorum fakat ana sayfa none kısmına bastigimda daddylive Togrup gibi birçok eklenti none kısmına gelmiyor

Oyla 0
Bu tür içerikleri "Hata - Sorunlar" kategorisine açmaya özen gösteriniz. Konu taşınmıştır.

Oyla 0
Denilenleri yaptım ancak hicbir sekilde none kısmında daddylive togrup gibi canlı yayın eklentileri yok sadece inat box ve rec tv var digerleri yok. Hem sinetech hemde kekikdevam'ın içinden Yuklu olmasına ragmen gozukmuyor. Durum bu

Oyla 0

Cevabı yukarıda ki linkte verdim deneyip haber verirsiniz.

Hocam merhaba, none üstüne tıklayıp alttan canlı yayınlar seçeneğini işaretleyin eğer yine olmazsa sağ en alt köşede bulunan ayarlar simgesine dokunun sağlayıcılar seçeneğine girin oradan tercih edilen medya sekmesi açılır. Buradan kendinize göre seçin veya benim bu seçtiklerim gibi seçebilirsiniz. Sizin isteğiniz live seçeneği onu işaretleyin.

Oyla 0
Çözüm

Konuyu görüntüleyenler

Geri