Öneri ☠️DRAG10 [🏴‍☠️] M3U LİSTESİ☠️

SİZCE LİSTE YETERLİ Mİ ???

• Bence yeterli

• Daha fazla kanal eklenmeli

• Film ve dizi eklenmeli

• Yeterli ama kanallar belli aralıklarla güncellenmeli

• Liste güncel tutularak cloudstream'e eklenmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liste kullanıcı dostu kategorilendirme ve düzenli sıralama göz önünde bulundurularak yapılmıştır

" developer ~ @DRAG10 "🤝" collaborator ~ @Syndraxic "

GİTHUB LİNK
Kod:
https://raw.githubusercontent.com/DRAG-10/DRAG10/refs/heads/special/DRAG10.m3u

KISALTILMIŞ LİNK
Kod:
https://yolla.link/DRAG10

TAVSİYE EDİLEN OYNATICILAR

GRUPLAR
Kod:
[🇹🇷]Ulusal
[🇹🇷]Haber
[🇹🇷]Belgesel
[🇹🇷]beIN•Sports
[🇹🇷]Spor
[🇹🇷]Sinema
[🇹🇷]Müzik
[🇹🇷]Çocuk
[🇹🇷]Yeşilçam
[🇹🇷]Eğlence

LİSTE GÜNCELLEME OTOMATİK VEYA MANUEL

Liste kullanıcı dostu kategorilendirme ve düzenli sıralama göz önünde bulundurularak yapılmıştır

GİTHUB LİNK
Kod:

KISALTILMIŞ LİNK
Kod:

GRUPLAR
Kod:
[🇹🇷]Ulusal
[🇹🇷]Haber
[🇹🇷]Belgesel
[🇹🇷]beIN•Sports
[🇹🇷]Spor
[🇹🇷]Sinema
[🇹🇷]Müzik
[🇹🇷]Çocuk
[🇹🇷]Yeşilçam
[🇹🇷]Eğlence

Bu listelerden bişi anlamadım tek tekmi ekliyeceğiz burdaki kanalları m3u listesi yokmu kanalların toplu olduğu liste ?

Liste için teşekkür ederiz Ama biri çok sinema kanallarını ve eğlence içeriklerinin hiçbirisi açılmadı bilginiz olsun hocam

Bisürü link var trt için ayrı star için ayrı link ben hepsinin bir arada olduğu linki sormuştum

Sözcü tv çalışmoyor düzeltme şansınız varmı

Sadece şu üç ü yeterli eklemesi için "istek, çalışma, yardım alma" bu üç ü varsa bir insanda, onun için hiçbirşey imkansız değildir
reis youtube linklerini konturol edinsunucunun sahibi forumda ban yemisScreenshot 20250505 200958

GİTHUB LİNK
Kod:

KISALTILMIŞ LİNK
Kod:

GRUPLAR
Kod:
[🇹🇷]Ulusal
[🇹🇷]Haber
[🇹🇷]Belgesel
[🇹🇷]beIN•Sports
[🇹🇷]Spor
[🇹🇷]Sinema
[🇹🇷]Müzik
[🇹🇷]Çocuk
[🇹🇷]Yeşilçam
[🇹🇷]Eğlence

Bu linkleri Vestel Smart TV nin Ssiptv uygulamasina yüklüyorum ama kanal listeleniyor fakat oynatilamiyor. Rica etsem bunu uygun bir şekilde link verebilirmisiniz şimdiden teşekkürler

Merhabalar arkadaşlar işlerim gereği forumda eskisi kadar aktif olamıyorum ama yinede bi göz gezdiriyorum bu gün bi gireyim ne oluyor ne bitiyor diye bı baktım benim ortağın hesap Ban yemiş sebebine baktım gereksiz bir insan yüzünden @kno**ing nick'li artistin bi konusunda nazikçe fikrini belirtilmiş beyfendi direkt benim ortağa sert çıkışımış en azından mesajlardan okuyup anladığım kadarıyla durum bu...
Ortağım @Syndraxic benden bile çok emek verdi listeye sağolsun ben yokken buraları hep idare etti sizlere kesintisiz yayın vermeye çalıştı onun yokluğu hem benim sizin için en azından bir bazılarınız için son derece kötü oldu...
Şu forumda türeyen gereksiz insanlardan gına geldi başkasının yaptığı iyiliği çalışmayı emeği heba etmek hoşlarına gidiyor
Sadece şu mesajı yazdı diye Öneri - DERBIYE HAZIRLIK beIN Sports Canlı Yayın
ki dikkatli bakınca eleştiri değil bilgi amaçlı yazdığını herkes anlar
Bide konu sahibinin yazdığı cevaplara bakın
Merhabalar arkadaşlar işlerim gereği forumda eskisi kadar aktif olamıyorum ama yinede bi göz gezdiriyorum bu gün bi gireyim ne oluyor ne bitiyor diye bı baktım benim ortağın hesap Ban yemiş sebebine baktım gereksiz bir insan yüzünden @kno**ing nick'li artistin bi konusunda nazikçe fikrini belirtilmiş beyfendi direkt benim ortağa sert çıkışımış en azından mesajlardan okuyup anladığım kadarıyla durum bu...
Ortağım @Syndraxic benden bile çok emek verdi listeye sağolsun ben yokken buraları hep idare etti sizlere kesintisiz yayın vermeye çalıştı onun yokluğu hem benim sizin için en azından bir bazılarınız için son derece kötü oldu...
Şu forumda türeyen gereksiz insanlardan gına geldi başkasının yaptığı iyiliği çalışmayı emeği heba etmek hoşlarına gidiyor
Sadece şu mesajı yazdı diye Öneri - DERBIYE HAZIRLIK beIN Sports Canlı Yayın
ki dikkatli bakınca eleştiri değil bilgi amaçlı yazdığını herkes anlar
Bide konu sahibinin yazdığı cevaplara bakın
Zaten konu devamına bakarsanız ne olup bittiği aydınlanır

Şimdilik demek istediklerim bu kadar
Hepiniz Allah'a emanet olun.
biz yanınızdayız sizi değer veren sizi saygı duyan arkadaşlarınız yanınızda
o saygısızlık yaptıysa onların adına özür dileriz sizi hep burada olmanızı bekleriz

Çok kolay ban yeniyor forumda acıma yok🤣🤣

Biz @Syndraxic kardeşimide iyi biliyoruz @DRAG10 kardeşim senide iyi biliyoruz. Canınızı sıkmayın. Üç beş kişi verilen emeğin değerini bilmiyor ama biz sizden faydalan arkadaşlar iyi biliyorlar. Forumda olay çıkarıp admini başka yerlere şikayet eden adamlar ban yemiyor, eleştiriye cevap veren bu millete ücretsiz bilgi veren hizmet eden adamlar ban yiyor. Bu durumu forum yönetimi artık aşmalı diye düşünüyorum.
Saygılarımla.

TheCeRRaNo

Biz @Syndraxic kardeşimide iyi biliyoruz @DRAG10 kardeşim senide iyi biliyoruz. Canınızı sıkmayın. Üç beş kişi verilen emeğin değerini bilmiyor ama biz sizden faydalan arkadaşlar iyi biliyorlar. Forumda olay çıkarıp admini başka yerlere şikayet eden adamlar ban yemiyor, eleştiriye cevap veren bu millete ücretsiz bilgi veren hizmet eden adamlar ban yiyor. Bu durumu forum yönetimi artık aşmalı diye düşünüyorum.
Saygılarımla.

TheCeRRaNo
Dostum bildiğin bir şey varsa paylaşırsan sevinirim.

2. konu kuralların çok açık olduğunu düşünüyorum, bahsi geçen arkadaşların banlanma sebebi karşılıklı hakaret. Şimdi ne yapalım, siz çok seviyorsunuz diye hakareti es mi geçelim? Ya da en çok paylaşım yapan hakaret edebilir mi diyelim?

Kurallara uymak bu kadar zor değil, 15 bine yakın üye var, toplam banlanan üye sayısı 50 civarı. Bunların da tamamı hakaret, küfür.

Diyelim ki biri size hakaret etti, siz de aynısını yapacağınıza raporlasanız gereksiz yere (çoğunlukla da istemediğimiz halde) banlanmamış olursunuz.

Bu arada forumda bir ekip olarak çalışıyoruz ve tüm kararları ben alıyormuşum gibi bir hava da seziyorum, tam aksi bahsedilen olayda da diğer arkadaşlarım karar almıştır ancak doğru kararı aldıklarını da düşünüyorum. Derdimizi, birbirimize hakaret etmeden anlatabiliriz herhalde.

Bu arada yine konu başlığının altı alakasız bir yere doğru gitmemesini rica ederim, haksız yere banlandığını düşünen bana mesaj atabilir, kontrol ederiz ekipçe ama tekrar altını çiziyorum, yanlış yere konu açmak, flood yapmak, konu başlığında tek kelime vs vs hepsinin uyarı puanları düşük ve geçici süreli ama hakaret, küfür vs. süresiz ban anlamına gelir, lütfen bunu unutmayın.

Ssyın yöneticim haklısınız ama @Syndraxic isimli arkadaşımız aşağıda ekte olan yazışmada görüldüğü gibi yayının geç gelebileceği konusunda başka bir arkadaşımıza düşüncesini aktarıyor, diğer yandan ise konuyu açan arkadaşımız bu yazıyı destekleyip belki eklemek istediği düzelteceği başka bir şey varken adama hakaret ediyor. Birisi bana aynı şeyi yazssa bende aynı tepkiyi verirdim. Konuyu açan arkadaşın kusura bakmayın ama eleştiriye tahammülü yok , ki @Syndraxic eleştiri bile yapmamış bilakis konuyu açan arkadaşı destekler nitelikte yazı yazmış.

Ben @Syndraxic hiç tanışmadım, özeldende bişeyler kendisiyle paylaşmadım hakeza kendiside bana yazıp çizmemiştir. Ama burda ilk vuran karşı taraftır. Ceza alacakta nacize bence karşı taraf olmalıdır.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-05-06-13-16-30-60_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2025-05-06-13-16-30-60_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2025-05-06-13-16-50-88_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2025-05-06-13-16-50-88_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    270.8 KB · Görüntüleme: 46
@Sinetech de bahsettiği gibi karşılık vermek yerine rapor etse her şey farklı olabilirdi. Gerçek hayatta olduğunu düşünün, hakim sadece başlatana mı ceza verir?
Kurallar açık arkadaşlar, uzatmaya gerek yok. Size sıkıntı yapan kişiyi rapor edin, rahat edin.
Burası tartışma platformu değil, paylaşma platformu.
İyi forumlar

Kardeş emeğine sağlık. Viasat History ve Viasat Nature kanallarını da ekler misin sana zahmet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri