Next 4k pro 2. Nesil

pusat1438

Üye
Konular
5
Arkadaşlar merhaba yeni çıkan next pro 4k kullanan varmı aranızda yeni alfim ama arayüz çok kötü kasıyor launcher kullanıyorum öyle böyle değil bır an düzeliyor bir an yine aynı geride iade etmek istemiyorum dream vardı oda aynı botech sattım valla şahane bir cihazdi tivimate kanal degistirene kadar 5 sn geçiyor arka plan uygulamaları kapatma özelliği de yok buton atanmıyor

Tvlerde temizleme programları veya ram temizleme gibi programlar varmı acaba

Ekli dosyalar

• 17464655872802305127642146481100.jpg
    17464655872802305127642146481100.jpg
    2.3 MB · Görüntüleme: 93
Üstad bunları deneyin

Full sürümü virus kontrolu yapın öyle yükleyin !

Ayrıca 2 seferdir Next 'le ilgili konuyu mi box bölümüne açıyorsunuz

Ben de yeni aldım ama kasma falan yok gayet akıcı çalışıyor. İnternetin zayıf olmasın.

Cihazın kendi launcher'ında yalnızca uygulama modunu aktif ederek deneyin

buradan nasıl yapılacağına bakabilirsiniz.

Kendi hdmı kablosunu değilde altın uçlu olanı kullanıyorum
Üstad bunları deneyin

Full sürümü virus kontrolu yapın öyle yükleyin !

Ayrıca 2 seferdir Next 'le ilgili konuyu mi box bölümüne açıyorsunuz
Tesekur ederim kusura bakma

Kendi hdmı kablosunu değilde altın uçlu olanı kullanıyorum

Tesekur ederim kusura bakma
Estağfurullah üstad , Next'le ilgili sorun yaşayanlar Mi tv box bölümüne bakmak aklına gelmeyebilir , o yüzden söyledim . benlik bir sorun değil yani :)

Arkadaşlar merhaba yeni çıkan next pro 4k kullanan varmı aranızda yeni alfim ama arayüz çok kötü kasıyor launcher kullanıyorum öyle böyle değil bır an düzeliyor bir an yine aynı geride iade etmek istemiyorum dream vardı oda aynı botech sattım valla şahane bir cihazdi tivimate kanal degistirene kadar 5 sn geçiyor arka plan uygulamaları kapatma özelliği de yok buton atanmıyor

Tvlerde temizleme programları veya ram temizleme gibi programlar varmı acaba
Cihazı televizyonun arkasına koymayın zaten cihazın hava girişi az orda iyice ısınır.

Cihazı televizyonun arkasına koymayın zaten cihazın hava girişi az orda iyice ısınır.
Üstte koydum hdmı kablosu kısa geldi diye başka kablo kullandım filmleri çok iyi oynatıyor mesala uygulamaya basıyorum 2 saniye sonra açılıyor

Geri