🎬 ⚡78xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 01 MAYIS 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

✨YERLI FILM✨ kategorisine eklenenler Geniş Aile 4: Cevahir & Ulvi (2024)
🔥Yeni🔥Eklenenler kategorisine eklenenler Here -Dram (2024)
🔥Yeni🔥Eklenenler kategorisine eklenenler En Büyük Hayran -Komedi (2025)

Eklendi.İyi Seyirler

Yeni kısa url giriniz.

power-sinema

kısa url olarak

Kod:

Kod:
https://tinyurl.com/2bhf2qox

Kod:
https://tinyurl.com/2ao2rans

Sn.Latte ye teşekkürler

URL ile de kullanılabilir

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 03 MAYIS 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

✨YERLI FILM✨ kategorisine eklenenler Kalender Pide Komedi (2025)
✨YERLI FILM✨ kategorisine eklenenler Bir Cumhuriyet Şarkısı Tarih-Dram (2024)
🔥Yeni🔥Eklenenler kategorisine eklenenler The Lincoln Lawyer-Suç-Dram-Gerilim (2011)
✨ ANIMASYON ✨ kategorisine eklenenler Tay 2:Ebabil Takımı Animasyon (2024)

Eklendi.İyi Seyirler

☪ GÜNCELLENDİ ☪

🎬 ⚡ 7627⚡ 🎬 adet filim arşivi .Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret

Animasyon kategorisi eklendi.
Belgesel kategorisi eklendi.
Yeşilçam kategorisi eklendi.
Yerli Filmler kategorisi eklendi.
Korku Zombi Pandemi kategorisi eklendi
Türk Korku filmler kategorisi eklendi

yeni filimler eklendi .düzenleme yapıldı. listenizi yenileyin.

power-sinema
kısa url olarak

Kod:
Kod:

Sn.Latte ye teşekkürler
http://tinyrurl.com/power-cinema
Televizoda kullanıyorum.Cloudstream 'de de kullanılabilir mi? Evetse nasıl yapılabilir bilgi verebilir misiniz?

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 03 MAYIS 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

🔥Yeni🔥Eklenenler - kategorisine eklenenler - Freaky Tales (2024)
🔥Yeni🔥Eklenenler - kategorisine eklenenler - Argylle:Gizli Casus Aksiyon-Gerilim-Komedi (2024)
🔥Yeni🔥Eklenenler - kategorisine eklenenler - Borderlands -Aksiyon-Bilimkurgu-Komedi (2024)
🔥Yeni🔥Eklenenler - kategorisine eklenenler- Blood Star -Gerilim-Korku (2024)
🔥Yeni🔥Eklenenler - kategorisine eklenenler- Heretic-Sapkın-Korku-Gerilim (2024)
🔥Yeni🔥Eklenenler - kategorisine eklenenler- Henry Danger: The Movie -Aksiyon-Komedi-Aile (2025)

Eklendi.İyi Seyirler

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 04 MAYIS 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

🔥Yeni🔥Eklenenler - kategorisine eklenenler - The Rule of Jenny Pen- Korku-Gerilim-Dram (2024)

🔥Yeni🔥Eklenenler - kategorisine eklenenler - Superboys of Malegaon -Komedi-Dram (2025)

🔥Yeni🔥Eklenenler - kategorisine eklenenler - Fight or Flight -Aksiyon -Gerilim-(2025)

🔥Yeni🔥Eklenenler - kategorisine eklenenler- The Rock -Aksiyon -Gerilim (1996)

🔥Yeni🔥Eklenenler - kategorisine eklenenler- The Game -Trajedi-Dram- (1997)

🔥Yeni🔥Eklenenler - kategorisine eklenenler - Yeşil Rehber-Green Book-Dram-Komedi-Biyografi(2018)

Eklendi.İyi Seyirler

Son düzenleme:
box televizo da açılmıyor .başka versiyon denedim açılmadı .başka player denedim açılmadı.listeyi pc de vlc player .pot player denedim olmadı .önceden açılıyordu.

Tv de izlemek için direk url yi dublexplay e yapıştırdım. Ses var görüntü yok arkadaşlar. İndiriyorum ancak M3u olarak dosyaya bi türlü ulaşamadım. Özelden gönderebilicek varmı acaba.

Tv de izlemek için direk url yi dublexplay e yapıştırdım. Ses var görüntü yok arkadaşlar. İndiriyorum ancak M3u olarak dosyaya bi türlü ulaşamadım. Özelden gönderebilicek varmı acaba.
Muhtemelen player kaynaklı bir sorun yaşadınız listeyi televizo uygulaması ile deneyin.

zip olarak iniyorsa ve ondan dolayı söylüyorsanız eğer ve m3u adresi gerekiyorsa:

Kod:
https://tinyurl.com/power-cinema

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 04 MAYIS 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

🔥Yeni🔥Eklenenler - kategorisine eklenenler - The Rule of Jenny Pen- Korku-Gerilim-Dram (2024)

🔥Yeni🔥Eklenenler - kategorisine eklenenler - Superboys of Malegaon -Komedi-Dram (2025)

🔥Yeni🔥Eklenenler - kategorisine eklenenler - Fight or Flight -Aksiyon -Gerilim-(2025)

🔥Yeni🔥Eklenenler - kategorisine eklenenler- The Rock -Aksiyon -Gerilim (1996)

🔥Yeni🔥Eklenenler - kategorisine eklenenler- The Game -Trajedi-Dram- (1997)

🔥Yeni🔥Eklenenler - kategorisine eklenenler - Yeşil Rehber-Green Book-Dram-Komedi-Biyografi(2018)

Eklendi.İyi Seyirler

Yeni kısa url giriniz.

power-sinema

kısa url olarak

Kod:

Kod:
https://tinyurl.com/2bhf2qox

Kod:

Sn.Latte ye teşekkürler

Ben yine teşekkür ediyorum verdiğin emeğe kardeşim.Özellikle '' Yeni Eklenenler '' kategorisi oluşturman çok iyi oldu.Film saati geldiğinde benim için alternatifin yok .

bende forumlardan toplayıp düzenlemeye çalışıyorum.istediğiniz gibi davranabilirsiniz.burası paylaşım yeri.
kolay gelsin
Düzenlerken not defterinde mi düzenliyorsunuz , ip tv formatına nasıl çeviriyorsunuz. Ben txt içine içeriği ekleyip sonunu .m3u şeklinde değiştirip farklı kaydettim ama ip tv de çalışmadı hata verdi.

Düzenlerken not defterinde mi düzenliyorsunuz , ip tv formatına nasıl çeviriyorsunuz. Ben txt içine içeriği ekleyip sonunu .m3u şeklinde değiştirip farklı kaydettim ama ip tv de çalışmadı hata verdi.
gönderdiğim playlisti pc ye indir. sağ tıkla -birlikte aç not defteri olarak aç.içeriğine istediğin listeyi ekle kaydet çık.benim örnek olarak verdiğim listenin içindeki
#EXTM3U den sonrasını silip aynı şekilde diğer listelleri ekle kaydet çık.çalışacaktır.
işlemleri pc de yaptığını varsayarak basit olarak anlattım.

Ekli dosyalar

• playlist.m3u
    267 bayt · Görüntüleme: 22
☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 05 MAYIS 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

✨WESTERN✨ kategorisine eklendi Organ Trail-Western-Drama (2023)

✨WESTERN✨ kategorisine eklendi The Old Way -Western-Drama-(2023)

✨WESTERN✨ kategorisine eklendi Blackthorn-Western-Macera-Aksiyon (2011)

✨WESTERN✨ kategorisine eklendi The Sisters Brothers-Western-Dram-Komedi (2018)

✨WESTERN✨ kategorisine eklendi The Power of the Dog-Western-Dram (2021)

✨WESTERN✨ kategorisine eklendi The Last Son-Western-Aksiyon-Macera (2021)

Eklendi.İyi Seyirler

☪ GÜNCELLEME ☪

Bugün 05 MAYIS 2025 itibarı ile güncelleme yapılmıştır.Yeni filmler oldukça liste güncel tutulmaya devam edilecektir.

herkese iyi seyirler

✨WESTERN✨ kategorisine eklendi Organ Trail-Western-Drama (2023)

✨WESTERN✨ kategorisine eklendi The Old Way -Western-Drama-(2023)

✨WESTERN✨ kategorisine eklendi Blackthorn-Western-Macera-Aksiyon (2011)

✨WESTERN✨ kategorisine eklendi The Sisters Brothers-Western-Dram-Komedi (2018)

✨WESTERN✨ kategorisine eklendi The Power of the Dog-Western-Dram (2021)

✨WESTERN✨ kategorisine eklendi The Last Son-Western-Aksiyon-Macera (2021)

Eklendi.İyi Seyirler
Selam oncelikle bu guzel listeyi hazirladiginiz icin izleyici olaraktan tesekkur ederim. Lakin seri filmler bolumunde bazi film serileri yok bunlarida ekleyebilirseniz cok sevinirim nacizane tavsiye tabi mecbur degilsiniz oneri isterseniz eklenmesinini istenen serileri yazabilirim tsekkurler kolay gelsin

Selam oncelikle bu guzel listeyi hazirladiginiz icin izleyici olaraktan tesekkur ederim. Lakin seri filmler bolumunde bazi film serileri yok bunlarida ekleyebilirseniz cok sevinirim nacizane tavsiye tabi mecbur degilsiniz oneri isterseniz eklenmesinini istenen serileri yazabilirim tsekkurler kolay gelsin
tabiiki seri film önerilerini yazabilirsiniz.bulabilirsem eklemeye çalışırım.yıllarınıda yanında belirtirseniz iyi olur.daha önce istekte bulunan bazı arkadaşlar gibi bir kerde 150 film yazmazsanız sevinirim. iyi seyirler.

Konuyu görüntüleyenler

Geri