patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
inat calismiyor malesef rec var latte de varİnat , rec , latte eklentisi
Forum sitesi diye hep aynı sorular mı sorulmalı ? Önceki sayfaları incelerseniz çözüm var zatenKesinlikle katılıyorum
Burası forum. Mesaj yazıyoruz internette veri trafiği oluşmasını sağlıyoruz. Google aramalarda faydası var.
makoto eklentisinde inat çalışıyorinat calismiyor malesef rec var latte de var
Sorun bende değil ben donanım haber forumdan buraya geldim. Kendi forumumuzda da Cloudstream konusu var oradaki bir arkadaş bu sorunu dile getirdi bende açtım aynı sorun varEkli dosyayı görüntüle 7469
Sorun sizden kaynaklı olabilir mi ? Çünkü bende açılıyor belgeselx eklentisinde gizemli tarih içeriği bakın.
Hemen hemen her repoda aynı eklentiler mevcut repoları kurduktan sonra tüm eklentileri hepsinden yüklerseniz çakışma olur her repoyu kurun ama eklentileri seçerek kurmalısınız böylece çakışma olmaz. Şu an sizde de çalışıyorsa sorun yok.Sorun bende değil ben donanım haber forumdan buraya geldim. Kendi forumumuzda da Cloudstream konusu var oradaki bir arkadaş bu sorunu dile getirdi bende açtım aynı sorun var
Site açılıyor ama içerik açılmıyordu
Latte nickli arkadaş uyarınca içeriği açar açmaz kaynağı değiştirince içerik açıldı
Bende tek eklenti mevcut. Çakışma yokHemen hemen her repoda aynı eklentiler mevcut repoları kurduktan sonra tüm eklentileri hepsinden yüklerseniz çakışma olur her repoyu kurun ama eklentileri seçerek kurmalısınız böylece çakışma olmaz. Şu an sizde de çalışıyorsa sorun yok.
Hangi repo olduğunu bilmiyorum ?Bende tek eklenti mevcut. Çakışma yok
Bu arada FilmEkseni açılmıyor
kekikanHangi repo olduğunu bilmiyorum ?
O forumun üyesi değilkekikan
Peki FilmEkseni eklentisi diğer repolarda var mı? Ben bulamadımO forumun üyesi değil
O eklenti den kaynaklı birşey değil PC de genel bir sorun en azından bende ne yaparsam yapayım açılmıyormakoto eklentisinde inat çalışıyor
Anladım hocamO eklenti den kaynaklı birşey değil PC de genel bir sorun en azından bende ne yaparsam yapayım açılmıyor
Olanda var, olmayanda. Bu eklentilerin güzel tarafı altyazı için çoklu dil ve varsa bir dilde çoklu altyazı seçimine imkan vermesi. Örneğin dizi_s01b01 için tr, de, en vs vs bunlardanda tr 01 02 03 ... alternatif altyazıdan birini seçebilme. Ben 1975 yapımı Space: 1999 dizisini bunlarda izliyorum, tr altyazı yok ama olsun en azından diziyi buldular.iyi çalışıyor mu, türkçealtyazı var mı ?
Hay Senden Ve listede adı ve emeği geçen herkesten Allah Razı olsun. Bende tek tek yazıp aynı olanları falan tespit etmeye çalışıyordum. Bilgi Paylaştıkca güzeldir. TeşekkürlerArkadaşlar, herkesin karmaşa olarak gördüğü bu çok sayıdaki repoyu ben zenginlik ve seçeneksiz kalmamak olarak görüyorum. Ayrıca bu zenginlikle başedilmesi de çok kolay.
Şöyle ki;
Aşağıdaki repoların istediğim eklentilerini CS 4.5.2 sürümüne kuruyorum. Ayarlar > Sağlayıcılar'dan tüm eklentileri test ettiriyor ve çalışmayanları hemen oradan siliyorum, kalan çalışanlardanda çakışma olmaması için aynı olan eklentiden bir tanesini bırakıp diğerlerini siliyorum. Ortalama iki haftada bir bunu yapıyorum.
Sıfırdan yaparak, uyarlayarak veya idame ettirerek bize eklentileriyle bu zenginliği bahşedenlerin elleri dert görmesin, harca harca bitmez efendime söyleyim.
Kısakodu :
- nikstream
- feroxxcs3
- makoto
- Latte
- kekikan
- kekikdevam
- Bunun yok,
"https://raw.githubusercontent.com/sarapcanagii/Pitipitii/master/repo.json"
- csx'den cinestream ve extractors
- phisherrepo'dan streamplay
- CuxPlug
Hocam siz Ayarlar > Sağlayıcılar'dan tüm eklentileri test edip çalışmayanı sildiğinizi söylemiştiniz ama o test sonucu aslında biraz yanıltıcı çalışmıyor olarak gösterdiği eklentilerin çalıştığına şahit oldum çok kezArkadaşlar, herkesin karmaşa olarak gördüğü bu çok sayıdaki repoyu ben zenginlik ve seçeneksiz kalmamak olarak görüyorum. Ayrıca bu zenginlikle başedilmesi de çok kolay.
Şöyle ki;
Aşağıdaki repoların istediğim eklentilerini CS 4.5.2 sürümüne kuruyorum. Ayarlar > Sağlayıcılar'dan tüm eklentileri test ettiriyor ve çalışmayanları hemen oradan siliyorum, kalan çalışanlardanda çakışma olmaması için aynı olan eklentiden bir tanesini bırakıp diğerlerini siliyorum. Ortalama iki haftada bir bunu yapıyorum.
Sıfırdan yaparak, uyarlayarak veya idame ettirerek bize eklentileriyle bu zenginliği bahşedenlerin elleri dert görmesin, harca harca bitmez efendime söyleyim.
Kısakodu :
- nikstream
- feroxxcs3
- makoto
- Latte
- kekikan
- kekikdevam
- Bunun yok,
"https://raw.githubusercontent.com/sarapcanagii/Pitipitii/master/repo.json"
- csx'den cinestream ve extractors
- phisherrepo'dan streamplay
- CuxPlug'dan watch32
Evet Şuan bende test ettim her aratmamda çalışmayan eklenti gösteriyor fakat eklentiye girdiğimde açılıyor. Bu konuda biraz daha değerli üyelerin desteğine ihtiyacımız var.Hocam siz Ayarlar > Sağlayıcılar'dan tüm eklentileri test edip çalışmayanı sildiğinizi söylemiştiniz ama o test sonucu aslında biraz yanıltıcı çalışmıyor olarak gösterdiği eklentilerin çalıştığına şahit oldum çok kez