Atlanta G4 mini

twiliqht

Paylaşımcı
Puan 32
Çözümler 0
@twiliqht
bu cihazın android sürümü 4.2.2 bunu yükseltme şansım var mı hiç bir apk yüklenmiyor.

Malesef arkadaşım yazılım bile verilmiyor artık

bu cihazın android sürümü 4.2.2 bunu yükseltme şansım var mı hiç bir apk yüklenmiyor.
C4 mini elimde mevcut.tuner kaynaklı gayet güzel bir hd yayın kalitesi sunuyor bir çok uydu cihazından daha iyi diye düşünüyorum.
Kart üzerindeki boşta olan usb leride mekanik usb soket takarak aktif ettim.Sadece usb hubları kabul etmedi her şekilde power güç ilaveside yapsam hub da 1 port çalışıyor.

Cihaz işlemci kaynaklı android 5.1 yüklenebilsede sanırım dtv versiyon dan Sharp tuner driver kaynaklı yükseltmeye gidilmemiş görünüyor.Oldukça araştırdım sonuca ulaşanıda okumadım. Aynı seviyede aynı tünerde farklı cihazlarda var lakin henüz onların yazılımınada ulaşamadım sadece 5.1 yükseltme dosyası imaj olarak var oda bu cihazda zaten hiç çalışmıyor.Bin dosyası istiyor.Yazılım korumasıda var henüz süper su vesaire denemedim bence gerekte yok 4.2 yazılım oldukça stabil çalışıyor.

Cihazı çok kurcaladım.Atlanta apk sayfası halen güncel bir çok uygulama için bu ürüne destegi kanal güncellemede dahil bence fazlası ile mevcut.Yeni cihazlar gibi yazılım aramayınız.Bu cihaz bence uydusu için bile alınabilir olsada halen fiyatı ikinci elde olsa çok yüksek.

Youtube S,kodi vesaire bir çok uygulama halen çalışıyor.Kodi update edince hantallaşıyor oda hafızada yeterli alan çok azalıyor bundan kaynaklı sanırım her türlü olmasada halen youtube'da videolar rahatça izlenebiliyor.

Locherlar vesaire deniyorum yeni tiplerdeki gibi arayüz güzel duruyor.Stabil çalışanları bakınıyorum.Locherlarda tek sorun dtv kısayolu çıkmıyor uygulamalarında bile sadece sistem dosyası olarak görünüyor.Lakin uygulamalarda vesaire iken ana ekranda geri tuşuna basınca direkt uyduya geçişini yapmaya devam ediyor buda iyi bir durum.

Cihazla halen uğraşıyorum.

mümkün degil ayni cihaz bendede var
Aynı cihazdan bende kullanıyordum adaptör kablosu koptuğu için kenarda duruyor. Uydu kablosunu tv ye taktım. Siz yazında destek sitesinden güncel kanal listesi atılmışmı diye baktım. Evet güncel liste mevcutmuş.

Normal kanal tarama ilede bütün son hd kanalları rahatça buluyor.
Öncelikle bütün kanalları silin derim o zaman cihaz akıllıda olsa kafası epey karışıyor.:ROFLMAO:

Bende de android 5 li bir tv var. Pek mümkün değil maalesef

Chipset modeli önemli cihazdaki chipset ideal seviyede android 6 desteğide sunuyor olsada daha üzeri yok.
Tuner olmadan direkt android için illa bir şekilde yüklenir bu tip hibrit cihazlarda Önemli olan unsur tüner kısmındaki driver ve yazılım buda üreticinin kendi tekelinde olunca hala pazara sunsa dahi oturmuş bir yazılım yerine üst seviye yazılıma yanaşmıyorlar.Al serisi tuner işlemcisine Android 5 ve 9 arası S905 serisi chipsetlere yöneldiler.Onlara bile düzgün destek üst seviye box modeller haricinde bu tip markalarda iddialı olsalarda vazgeçip ilerleme yapmıyorlar.Bunu görüyorum üzülüyorum.
Her şekilde şu an bile kanal listesi sunmaları ve bazı temel apk ları halen veriyor olmalarıda yazılım yükle kaldır özelleştirle uğraşmayanlar için bence artı bir deger olabilir

Normal kanal tarama ilede bütün son hd kanalları rahatça buluyor.
Öncelikle bütün kanalları silin derim o zaman cihaz akıllıda olsa kafası epey karışıyor.:ROFLMAO:
hocam güncel liste sormuyor arkadas android sürümünu yükseltmek istiyor

hocam güncel liste sormuyor arkadas android sürümünu yükseltmek istiyor
Biliyorum.Son mesajda detay verdim.
İskadar bey yazısı için yazdım.Alıntı yapmayınca durum karışık oluyor sanırım.

aynı cihaz bendede vardı rahmetli ilk android cihazımdı :)

tüplü cihazda kullanmıştım çağ atlamıştık :)

Son 4a günceli olan kanal listesi.

Ekli dosyalar

Geri