SMART İPTV PLAYER

MBA

Üye
Konular
11
Kullanan var mı çok iyi diyorlar
Pro vesiyon hiç yok 😀

Ekli dosyalar

• IMG_0162.jpeg
    IMG_0162.jpeg
    336 KB · Görüntüleme: 257
İyi uygulama bakmıştım bir ara , ama prosu olursa yine bakarız :)

Kullanan var mı çok iyi diyorlar
Pro vesiyon hiç yok 😀
Ben kullanıyorum,ücretli.5€..Bunun ücretsizini bulamazsınız.Play stora aynı adresle giriş yaparsanız isterseniz 100 kişide kullanabilirsiniz 5€ ya.Ben seviyorum,liste göndermek çok kolay.Siptv.eu adresinden m3u yada dosya gönderebiliyorsunuz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241118_124643_File Manager +.jpg
    Screenshot_20241118_124643_File Manager +.jpg
    1,009.8 KB · Görüntüleme: 21
Tv box için çok olmazsa olmaz değil ama Tvden izleyenler için çok büyük kolaylık sağlıyor.Telefondan herşeyi halledip tvden açıp izlemek kalıyor.Ben tv için almıştım,abonelik tek sefer ve süresiz.
Kumanda tuşu değişikliği , kanal sıralama ve arayüz iyi mi hızlı mı player

Ben kullanıyorum,ücretli.5€..Bunun ücretsizini bulamazsınız.Play stora aynı adresle giriş yaparsanız isterseniz 100 kişide kullanabilirsiniz 5€ ya.Ben seviyorum,liste göndermek çok kolay.Siptv.eu adresinden m3u yada dosya gönderebiliyorsunuz.
En çok da " ücretsizini bulamazsınız " kısmı dikkatimi çekti boş vakitte bakayım , zaten her şey buluncaya kadar o kadar çok iptv var ki buna sıra kalmayabilir ama yinede full bulmak lazım :)

*** belki başka arkadaşlarında dikkatini çeker de bulur benden önce ???

En çok da " ücretsizini bulamazsınız " kısmı dikkatimi çekti boş vakitte bakayım , zaten her şey buluncaya kadar o kadar çok iptv var ki buna sıra kalmayabilir ama yinede full bulmak lazım :)

Bulunursa mükemmel olur 👍🏻

İnşallah herkes birlikte ararda beni utandırırsınız🤣🤣🤣Yine tekrarlıyorum.Bu apknın ücretsizini bulmanız KESİNLİKLE imkansız..

2.7 yi nerden almış acaba 🤔

Bunu bir dener misiniz? şu an bakamıyorum ben

Evet, güzel bir yarış başladı sayende @Obalgun sağol :) Hadi beyler iş başına ...

Son düzenleme:
O zaman ben sıramı savdım:)

Boşuna ugraşmayın bedavası yok 7 gün deneme satın almaz iseniz kapanır yoklukta idare eder eski TV ilerde vardı yenilerde yok

Konuyu görüntüleyenler

Geri