Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ben kullanıyorum,ücretli.5€..Bunun ücretsizini bulamazsınız.Play stora aynı adresle giriş yaparsanız isterseniz 100 kişide kullanabilirsiniz 5€ ya.Ben seviyorum,liste göndermek çok kolay.Siptv.eu adresinden m3u yada dosya gönderebiliyorsunuz.Kullanan var mı çok iyi diyorlar
Pro vesiyon hiç yok![]()
Tv box için çok olmazsa olmaz değil ama Tvden izleyenler için çok büyük kolaylık sağlıyor.Telefondan herşeyi halledip tvden açıp izlemek kalıyor.Ben tv için almıştım,abonelik tek sefer ve süresiz.Kullanan var mı çok iyi diyorlar
Pro vesiyon hiç yok![]()
Kumanda tuşu değişikliği , kanal sıralama ve arayüz iyi mi hızlı mı playerTv box için çok olmazsa olmaz değil ama Tvden izleyenler için çok büyük kolaylık sağlıyor.Telefondan herşeyi halledip tvden açıp izlemek kalıyor.Ben tv için almıştım,abonelik tek sefer ve süresiz.
En çok da " ücretsizini bulamazsınız " kısmı dikkatimi çekti boş vakitte bakayım , zaten her şey buluncaya kadar o kadar çok iptv var ki buna sıra kalmayabilir ama yinede full bulmak lazımBen kullanıyorum,ücretli.5€..Bunun ücretsizini bulamazsınız.Play stora aynı adresle giriş yaparsanız isterseniz 100 kişide kullanabilirsiniz 5€ ya.Ben seviyorum,liste göndermek çok kolay.Siptv.eu adresinden m3u yada dosya gönderebiliyorsunuz.
Bulunursa mükemmel olurEn çok da " ücretsizini bulamazsınız " kısmı dikkatimi çekti boş vakitte bakayım , zaten her şey buluncaya kadar o kadar çok iptv var ki buna sıra kalmayabilir ama yinede full bulmak lazım![]()
*** belki başka arkadaşlarında dikkatini çeker de bulur benden önce ???
İnşallah herkes birlikte ararda beni utandırırsınızEn çok da " ücretsizini bulamazsınız " kısmı dikkatimi çekti boş vakitte bakayım , zaten her şey buluncaya kadar o kadar çok iptv var ki buna sıra kalmayabilir ama yinede full bulmak lazım![]()
*** belki başka arkadaşlarında dikkatini çeker de bulur benden önce ???
2.7 nedir?Ben çok iyi bildiğim ve 7 yıldır kullandığım bir apk için bildiğimi anlatıyorum.Amaçta bu değilmi zaten forumda?2.7 yi nerden almış acaba![]()
store da aldığı puan2.7 nedir?Ben çok iyi bildiğim ve 7 yıldır kullandığım bir apk için bildiğimi anlatıyorum.Amaçta bu değilmi zaten forumda?
Ben denedim,sonuç..Zaten ana programda böyle 7 gün süreli geliyor.Bunu bir dener misiniz? şu an bakamıyorum ben
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Evet beyler , yok mu ben bulurum diyenO zaman ben sıramı savdım![]()