WİNDOWS ALTERNATİFİ İŞLETİM SİSTEMLERİ

Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım içinde win 11 home var orjinal. Win 11 pro ya yükseltsem oyun için artıları olur mu?

Neden Windows 10 kuruyorsunuz ki? Şimdiden neredeyse 10 yıl geriye gitmiş oluyorsunuz. Hemen hemen aynı performansı alabiliyorsunuz, 11 varken 10 kurmanın bence manası yok.
Win11 için sistem gereksinimleri yetersiz dedi, win 10 kurdum, herşey yolunda. @cine10tv arkadaşımın programını da pcde görebilmiş oldum :)

Linux ın en beğendiğiniz farkı nedir?
Bende Chrome os Flex var çok hafif ve hızlı, gold işlemci (g620) 1. nesil 8 ram 240 ssd , bulut üzerinden çalışıyor , her işimi de yapıyorum ofiste.

Win11 için sistem gereksinimleri yetersiz dedi, win 10 kurdum, herşey yolunda. @cine10tv arkadaşımın programını da pcde görebilmiş oldum :)
Windows 11 flash belleğini Rufus'la hazırlarken Windows'un sistem gereksinimlerini kontrol etmesini pas geçebiliyorsunuz. Sadece flaşı hazırlarken şuna tıklamak yeterli. Dediğim gibi performans olarak da Win 10 ile aynı.

Son kullanıcı için Linux sistemler Windows'a alternatif olamaz bence.

1731919559163

Bende Chrome os Flex var çok hafif ve hızlı, gold işlemci (g620) 1. nesil 8 ram 240 ssd , bulut üzerinden çalışıyor , her işimi de yapıyorum ofiste.

Edit : Evde oyun için windows elbette :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri