Connect Play (Efsane) tekrar geri dönermi?

SpaceX

Üye
Konular
3
Eskiler bilir.2015 yada 2016 dır.Connect Play..Apksı duruyor hala elimde.Sol menüden aklımıza geldikçe girip destek oluyorduk tıklayıp.Gezinmesi öylesine rahat.Şu apkyı ayağa kaldıracak biri çıkarmı🙏🙏🙏@sinetech hocamda biliyor bahsetmişti kanalında..

arkadasim 2016 olan connect play uygulamazi simdi daha devam ediyor sadece adi degismisdir connect play simdiki adi inat boxdur ilk yayin hayatina m3u olarak baslamisdir eskiler hatirlar 10 senelik herkese m3u list veriyordu bir kac ay sonra uygulamaya gecmisdir ilk adi connect play ozamanlari cok degisik kopyalari cikmisdi connectplay plus -connectplay vip -connectplaymaxi connectplay kurucusu sonra uygulamanin adini degistirdi ilk önce inat tv uygulamazi cikmisdi onda komanda destegi yokdu sonra inatbox serisi cikti ve o adiyla simdi yillardir ayakda kaldi ve halen 2 uygulamasiyla devam ediyor 7-8 sene önce nice uygulamalar cikti ama inat tv gibi ayakda kalamadilar

Son düzenleme:
Uygulama verisi getirilmedi diye atıyor

Zamanında kullanırdım ilk apklardan diye biliyorum bide yek portal vardı ikiside cok kaliteliydi yek portal hakkında bilgisi olan var mi yeni sürümü vb.cikti mı

İnat tv kurucuları yurt dışından mı ? finansal olarak bir mali yükü vardır onu karşılamak için reklamlar yeterli oluyormu ? Bu iş ticari bir gelir için mi yapılıyor yoksa fakirlere hizmet yada hobi amaçlımıdır sadece merak ettim.

Eskiler bilir.2015 yada 2016 dır.Connect Play..Apksı duruyor hala elimde.Sol menüden aklımıza geldikçe girip destek oluyorduk tıklayıp.Gezinmesi öylesine rahat.Şu apkyı ayağa kaldıracak biri çıkarmı🙏🙏🙏@sinetech hocamda biliyor bahsetmişti kanalında..

Port edilmiş saf android box kurulmadı

Zamanında kullanırdım ilk apklardan diye biliyorum bide yek portal vardı ikiside cok kaliteliydi yek portal hakkında bilgisi olan var mi yeni sürümü vb.cikti mı
Yek Portal herzaman 1 numaramız olacak.Şifreyide öyle herzaman vermez.Bayram,seyran olacak alabilirsen… Fazladan bir şifre varsa elinde dünyanın en şanslı insanısın.Ama öyle kaliteydi uygulamalar..👌👍Hem Yek Portal,hem Connect Play..İnanılmazdı.?Şimdiki uygulamalarda o kalite yok ne yazıkki.İnat harici hiçbir uygulamayı kurmam box a.Çöp çünkü dediğim uygulamalar olmadan boxlar

Yek Portal herzaman 1 numaramız olacak.Şifreyide öyle herzaman vermez.Bayram,seyran olacak alabilirsen… Fazladan bir şifre varsa elinde dünyanın en şanslı insanısın.Ama öyle kaliteydi uygulamalar..👌👍Hem Yek Portal,hem Connect Play..İnanılmazdı.?Şimdiki uygulamalarda o kalite yok ne yazıkki.İnat harici hiçbir uygulamayı kurmam box a.Çöp çünkü dediğim uygulamalar olmadan boxlar
Yekportal dediğin uygulamanın yayınları whatched ve dsmart yayınlarıydı o kadar abartmanın anlamı ne günümüzde bu yayınlar dahil kat kat ekstra içerik sunan bir çok apk var

İnat tv kurucuları yurt dışından mı ? finansal olarak bir mali yükü vardır onu karşılamak için reklamlar yeterli oluyormu ? Bu iş ticari bir gelir için mi yapılıyor yoksa fakirlere hizmet yada hobi amaçlımıdır sadece merak ettim.
hayir arkadasim inat tv kuruculari türkiyeden katiliyor bundan yaklasik 10 sene önce inat tv yöneticisi herkese bedava m3u dagitiyordu ve yaklasik 12 senedir m3u olsun uygulamalari olsun simdiye kadar
hic kimseden ücret talep etmediler diger uygulamalar gibi simdi her biri uygulama cikardiyor reklamli
uygulamayi dogru dürüst kullanamiyorsun her 2-3 günde bir güncelleme ve milletimiz her devasinda uygulamazini siliyor tekrar yüklüyor bedava uygulama cikardanda 1 kac gün sonra yok masraf cogaldi
yetisdiremiyorum gibi konular aciyorlar milletimizden destek istiyorlar ama inat box helal olsun adamlar m3uyla basladilar ve daha halen her 2 uygulamasiyla milletimize hismet veriyor eskiler hatirlar bundan 3-4 sene önce inat tv cok uzun süre reklamsizdi ve kimseden yardim istemedi simdi sadece uygulama acilinca
tek bir reklam var onuda cok görmemek gerek su bir gercek inat box gibi simdiye kadar bizlere uzun süre hizmet veren uygulama yokdur nice inat box kopyalari cikdi ama pes etmediler milletimize ücretsiz hizmet vermeye devam ediyorlar bence böyle tür milletimize bedava hizmet veren uygulamaya yalniz birakmayalim diger uygulamalarla kiyazlamayalim

Adamlar para için yapmıyor bu işi adından belli inat adamlar sisteme inat birşeyler yapmaya çalışıyorlar önceden herşey bedava tvden izlenirdi şimdi bedava hiç birşey yok fakirler ne yapsın onlar için var onlar parada kazanıyorlarsa ne güzel

Geri